Politseinikud ajasid autovarast taga ligi 200 kilomeetrit

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna öösel ajas viis politseipatrulli Tartu-, Jõgeva- ja Järvamaal taga ärandatud Citroen Berlingot. Pärast maratontagaajamist avastasid politseinikud Citroenist mehe, keda kahtlustavad lisaks selle auto vargusele ka hiljuti Harjumaalt Volkswagen Golfi ärandamises.

Tagaajamine algas eile õhtul pärast seda, kui Citroen tankis Tartus Statoili tanklas, kuid jättis kütuse eest maksmata.

Kuma raadio andmeil asus Citroeni jälitama kaks Tartu politseipatrulli. Varastatud auto võttis suuna Tallinna peale, Tallinna-Tartu maanteel suurenes sõidukite kiirus 150 kilomeetrini tunnis.

Imaveres liitus Tartu politseinikega kolm Järvamaa politseipatrulli.
Sündmuskohal viibinud Kuma raadio ajakirjanik Kaspar Pokk ütles, et Citroen keeras Tallinna-Tartu maanteelt maha Sargveres ja hakkas tiirutama mööda külavaheteid, kuni sõitis Vodja küla lähistel politseinike teele pandud «siilile», mis lõhkus autol kõik rehvid.
Tühjade kummidega sõitis Citroen veel kilomeetri ja jäi siis seisma.

Citroenist leidsid politseinikud kaks meest, kellest üht kahtlustatakse ka Volkswagen Golfi varastamises, tolle masinaga oli ta paar nädalat tagasi varastanud kütust Mäo Statoli tanklast.

Teine autos olnud noormees on pärit Järvamaalt ja Tapa eriinternaatkoolist «jooksus».
Citroeni tagaajamine kestis ligi 200 kilomeetrit. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles