Albu hariduspreemia pälvis kunstiõpetaja

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Albu valla hea õpetaja hariduspreemia pälvis Albu põhikooli kunsti- ja klassiõpetaja Kersti Liivak.

Valla sotsiaal- ja haridusnõunik Claire Miljukova lausus, et Liivak töötab Albu koolis 1988. aastast ning juhendab ka kunsti- ja rahvatantsuringe.

Miljukova lisas, et Liivak kujundab klassis turvalise õpikeskkonna, oskab märgata õpilaste erisusi ja vastavalt neile tegutseda. Tal on väga tihedad kontaktid lastevanematega. «Kersti Liivak on ärksa meelega õpetaja, ta huvitub uudsetest metoodikatest ja õpetamisvõtetest,» lausus ta. «Liivaku tunnid on emotsionaalsed, õpilast arendavad, ta kujundab õpilastel õpioskusi, toetab nende arengut.»

Kersti Liivaku õpilased on edukalt osalenud maakonna ja üle-eestilistel aineolümpiaadidel ja võistlustel, löönud kaasa klassi- ja koolivälises töös.

Tänavu tantsisid tema rahvatantsurühmad Vargamäe Lapsed ja Vargamäe Noored Järvamaa laulu- ja tantsupeol, Vargamäe Noored käisid ka üldlaulu- ja -tantsupeol.
Õpetaja Kersti Liivak tantsib segarahvatantsurühmas Kakerdajad.
Hea õpetaja preemia suurus on 1000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles