Raekojas toimus õpetajate päeva puhul vastuvõtt

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Eile olid Paide linna koolide ja lasteaedade õpetajad, spordiklubide treenerid ja huviringide juhendajad kutsutud raekotta õpetajate päeva vastuvõtule.

Linnapea Kersti Sarapuu rõhutas oma tänukõnes pedagoogiameti tähtsust ning tundis heameelt, et Paides on niivõrd palju häid õpetajaid, kes lisaks sellele, et leiavad tunnustamist Järvamaal, on jäänud meelde ka oma õpilastele.

Linnavolikogu esimehe ja ajalooõpetaja Ants Hiiemaa rõhutas oma sõnavõtus õpetajaameti tähtsust. «Peale õhtu- ja öötundidel vihikuteparandamisele on õpetajaametil tegelikult ka palju häid külgi, sest meil on võimlaus lähedalt näha kuidas tulevik sünnib ning sellele ka kaasa aidata,» lausus ta.

Türi vallavalitsus kutsus reedel haridusasutuste juhid hommikukohvile, et tänade neid tehtu eest. Vallavanema nõuniku asendaja Silvi Lukjanov sõnas, et kõik asutuste juhid said kaasa kommikoti õpetajatele viimiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles