Võimule pürgijad ei jõua kauplusauto maaletoojas kokkuleppele

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2008 aasta novembris lõpetas Järva tarbijate ühistu kauplusauto maainimeste teenindamise.
2008 aasta novembris lõpetas Järva tarbijate ühistu kauplusauto maainimeste teenindamise. Foto: Tiit Reinberg

Isamaa ja Res Publica Liit teatas oma pressiteates, et täitis Türil esimese valimislubaduse juba kampaania käigus ja tõi kauplusauto Türi valda tagasi.

Täna kirjutasid Türi vald ja ettevõtja Marek Rõkk alla lepingule kauplusautoteenuse pakkumiseks Türi vallas.
«On kahetsusväärne, et vallavalitsus hoidis terve aasta külaelanikke autokaupluseta, kuid õnneks jõuab nüüd kauplusauto küladesse jälle igal nädalal,» ütles Türi volikogu esimehe kandidaat Raivo Pink.

Türi vallavanem Toomas Marrandi tunnistas, et sõlmis täna lepingu, et vallas hakkab kauplusauto sõitma, kuid seda ei saa siduda ühegi partei valimiskampaaniaga. «See oli meil juba varem kokku lepitud,» lisas ta.
Marrandi selgitas, et kui kauplusauto teenust hakati kevadel pakkuma, Türi vald kohe ettevõtmisega ei liitunud, sest tahtis näha, kas see hakkab korralikult tööle, pealegi saab kaugemal kaupluses ka jalgrattaga käia. «Nüüd on jalgrattahooaeg läbi ja sõlmisime ka lepingu,» sõnas ta.

Eelmise aasta novembris lõpetas Järva tarbijate ühistu kauplusauto töö Järvamaa külades. Järvamaa ettevõtja Marek Rõkk hakkas samalaadset teenust pakkuma neis valdades, kes nõustusid osaliselt katma teenusega seotud kulusid. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles