Toimetulekukool ehitab viie miljoni krooniga uue õpilaskodu

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi toimetulekukooli juht Tiiu Sadam näitab keldris, et kooli põrandat on ka toestatud, et see kokku ei vajuks. Nüüd on lootust, et kool saab paari aastaga korda.
Türi toimetulekukooli juht Tiiu Sadam näitab keldris, et kooli põrandat on ka toestatud, et see kokku ei vajuks. Nüüd on lootust, et kool saab paari aastaga korda. Foto: Kristo Kivisoo/Järva Teataja

Türi toimetulekukooli õpilaskodu juurdeehitise projekti kavand pälvis Haridus- ja Tedusministeeriumi heakskiidu ja esialgse ajakava järgi algavad tööd järgmise aasta jaanuaris.

Taotluse koostaja Tiiu Levol ütles, et kool saab õpilaskodule juurdeehitise, kus on ruumi kuni 14 lapsele. Ühekorruselisse majja tuleb kuus tuba, avatud köök, elutuba ja garderoob.

pilaskodu ja sisustuse maksumus jääb viie miljoni krooni piiresse.
Kui praegu puudub toimetulekukoolil võimalus võtta vastu liitpuudega õpilasi, siis uus õpilaskodu loob ka need võimalused.

Sel kuul kuulutatakse Levoli teada välja hange võimaliku ehitaja leidmiseks. Esialgse ajakava järgi valmib juurdeehitis 31. augustiks.
Eelmise aasta juunis esitas Tiiu Levol koos Türi toimetulekukooli direktori Tiiu Sadamaga Innovele kaks kavandit. Üks oli õpilaskodu juurdeehitise ja teine koolihoone ümberehituse kohta maksumusega üle 8,4 miljoni krooni.

Mõlemad kavandid said haridus- ja teadusministeeriumilt pooldava kinnituse. Koolihoone ümberehitus on kavandatud 2011. aastasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles