Paide linnameeskond kaotas olulises mängus lähikonkurendile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Laupäeva pärastlõunal mängis Paide linnameeskond meistriliiga 32. voorus Kalevi keskstaadionil JK Tallinna Kaleviga, kellele pidi alla vanduma 2:3.

Varasemates mängudes pole järvalased sellelt vastaselt kaotust saanud. Meistriliiga esimeses ringis võitis Paide linnameeskond JK Tallinna Kalevit 1:0, teises ringis mängis viiki 0:0 ning viimati augusti lõpus võitis 3:2.

Peetud 32 kohtumisest on järvalased kogunud 22 punkti, millega on turniiritabelis seitsmendal kohal. 22 kaotuse kõrval on Paide linnameeskonnal ette näidata kuus võitu ja neli viiki.

Järvalaste lähim jälitaja FC Kuressaare kaotas sel nädalavahetusel Tallinna FC Forale 0:3 nii, et ühepunktiline vahe meeskondade vahel säilis.

Meistriliiga turniiritabelis viimasel, kümnendal kohal asuv JK Tallinna Kalev jääb nüüd vaid kahe punktiga maha üheksandat kohta hoidvast Tartu JK Tammekast. Järvalastest lahutab neid kuus punkti.

Meistriliiga lõpust lahutab Paide linnameeskonda veel neli kohtumist. Kaks korda näeb meistriliiga mänge ka Paides. Paide linnameeskonna jaoks on oluline jääda vähemalt kaheksandaks, et vältida üleminekumängudele minekut. (JT)

TEAVE
Oma järgmise mängu peab Paide linnameeskond järgmisel laupäeval, 31. oktoobril, mil Paide linnastaadionil minnakse vastamisi Viljandi JK Tulevikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles