IT-ettevõte toetas lastekodulapsi

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukaart
Jõulukaart Foto: TV3

Järvamaa lasteabikeskus sai IT-ettevõtte Net Group kogutud annetustest ligi 20 000 krooni, millega soetab  lastele talverõivaid ja jalanõusid ning korraldab jõulupeo.

Lasteabikeskuse direktor Helle Jago ütles, et keerulisel ajal on igasugune annetus lohutav. Jago märkis, et lastekodu vajadused on suuremad kui võimalused, seetõttu kulutab ta raha hädavajalikule: ostab rõivaid ja pakub jõuluajal pidusööki. «Lastel on kindlasti heameel, kui neil on natuke parem toit laual,» lausus ta.

Jago selgitas, et jõulupidu nad suurelt ei pea, see on lastekoduski kodune püha, kus head söögid aitavad luua pidulikumat meeleolu.

Net Groupi juht Priit Kongo ütles, et otsus toetada lastekodulapsi sündis pärast põhjalikku arutelu. «Otsustasime toetada neid, kes praeguses majanduslikus olukorras kõige rohkem abi vajavad,» märkis ta. Põhjaliku kaalumise järel langes Net Groupi valik Järvamaa lasteabikeskuse kasuks.

Kongo selgitas, et ettevõte sai kümneaastaseks ning palus klientidel ja partneritel teha kingituse asemel annetuse samuti kümneaastaseks saanud Järvamaa lasteabikeskuse lastekodule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles