E-Piima juustud said Saksamaal kõrge tunnustuse

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

AS E-Piim Tootmine esitas suvel kaks juustu Saksamaa Põllumajanduse Ühenduse DLG toidukvaliteedi hindamise konkursile ja mõlemad said ekspertidelt väga kõrge hinnangu.

Konkursile esitatud Lepasuitsu Eesti juust pälvis hindamisel DLG kuldse kvaliteedimärgi ja E-Piim Special juustule omistati pronksmärk.

DLG toidukvaliteedi märk on Saksamaa kõige tuntum ja mainekam toidumärgis, mis annab tarbijatele sõltumatut teavet toiduainete kvaliteedi kohta.

Toodete hindamise viivad läbi uusimate kvaliteedistandardite ja tunnustatud meetodite põhjal kvalifitseeritud eksperdid.

„Kõrge hinnang E-Piima juustudele on hea uudis kogu Eesti piimandussektorile. Sõltumatu rahvusvaheline tunnustus on heaks eelduseks Eesti juustu turustamiseks Saksamaa ja Lääne-Euroopa (jae)turgudel, kus meie toidutooted on veel suhteliselt vähetuntud,“ ütles Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhataja Roomet Sõrmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles