Rahvusringhäälingu korrespondendipunkt ootab külla

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Rahvusringhäälingu Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk.
Eesti Rahvusringhäälingu Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk. Foto: Alo Aasma

Eesti Rahvusringhäälingu Kesk-Eesti korrespondendipunkti avamise 3. aastapäeva tähistatakse reedel, 6. novembril mõttevahetuse ja avatud uste tunniga.

ERR-i Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk palus sünnipäeva puhul mõttevahetusele kolme maakonna - Jõgeva, Järva ja Rapla- maavanema ja omavalitsusliidu tegevjuhi, aga samuti Rahvusringhäälingu juhatuse liikme Tiina Kaalepi, et üheskoos arutleda, kuidas tõhustada kolme maakonna ja korrespondendipunkti vahelist koostööd ja infovahetust.

Kell 14 - 15 on kõigil huvilistel võimalik tutvuda korrespondendipunkti tööga Järva Maavalitsuse hoones Paides Rüütli 25.

Esimesel täistööaastal läks Paidest ETV eetrisse 205 uudislugu, 2008. aastal 215 ja tänavu üheksa kuuga 190 uudislugu. Tänavu on pooled televisiooni uudislood valminud Järvamaal, ülejäänud lugudest moodustavad võrdse osa Jõgeva- ja Raplamaa ning üleriigilise teemaga uudislood. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles