Linnameeskond ei kindlustanud meistriliigasse püsimajäämist

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond
Paide linnameeskond Foto: Andrus Eesmaa

Täna õhtul mängis Paide linnameeskond meistriliiga 34. voorus Tartus Tamme staadionil sealse Tartu JK Tammekaga, kellele pidi alla vanduma 0:1.


Nüüd, mil pidada jääb veel kaks kohtumist on võimalik, et tartlased suruvad järvalased üheksandaks, mis omakorda tähendab meistriliigasse püsimajäämise nimel üleminekumängudele minemist. Seda juhul kui Tartu JK Tammeka võidab kohtumise FC Kuressaare või Tallinna FC Floraga ning Paide linnameeskond Nõmme JK Kaljult ega Tallinna FC Levadilat punkte ei võta.

Peetud 34 kohtumisest on järvalased kogunud 22 punkti, millega asuvad turniiritabelis kaheksandal kohal. 24 kaotuse kõrval on Paide linnameeskonnal ette näidata kuus võitu ja neli viiki. Üheksandat kohta hoidev Tartu JK Tammeka jääb järvalastest maha vaid punktiga. (JT)

TEAVE

Oma järgmise mängu peab Paide linnameeskond sel laupäeval, 7. novembril, mil Tallinnas minnakse vastamisi Nõmme JK Kaljuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles