Õpilased joonistasid plakateid ja osalesid viktoriinis

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Alliku põhikooli III klassi plakat.
Roosna-Alliku põhikooli III klassi plakat. Foto: Erakogu

Järva maavalitsuse tervisenõukogu viktoriinis teemal «Teadmised tervisest» olid paremad Johanna Laura Trug Paide gümnaasiumi Vb klassist, tema klassiõde Birgit Suurorg ning Anna-Liisa Jürgen Sargvere lasteaia-algkooli VI klassist.


Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Helle Põllu lausus, et viktoriini võitjad saavad auhinnaks Paide või Türi ujula viie korra pääsme.

Eriauhinna vastuste eest teemal «Tulekahju tagajärgede mõjud tervisele» saab Hannela Nordlund Retla kooli VI klassist.

Plakatikonkursi «Teresõbraks tervisliku toiduga» võitis Roosna-Alliku põhikooli III klass, keda ootab tasuta preemiasõit Eesti piimandusmuuseumi. Teist ja kolmandat kohta jäid jagama Roosna-Alliku põhikooli IV ja VI klass.

IV-VI kohale jäid Silvia Orro Järva-Jaani gümnaasiumi III klassist, Roosna-Alliku põhikooli VII klass ja Retla kooli III klass.

Konkursis osalesid Retla kooli, Järva-Jaani gümnaasiumi, Roosna-Alliku põhikooli ja Paide ühisgümnaasiumi õpilased, kes saatsid võistlema 60 plakatit. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles