Kabala noored hakkavad õhuhokit mängima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uusi lauamänge proovib noorsootöö spetsialist Sulo Särkinen.
Uusi lauamänge proovib noorsootöö spetsialist Sulo Särkinen. Foto: Erakogu

Alates tänasest saab Kabala noortetoas mängida õhuhokit, lauajalgpalli ja lauatennist. Samad lauamängud paigaldatakse kolmapäeval ka Oisu noortetuppa.


Türi vallavalitsuse noorsootöö spetsialist Sulo Särkineni selgitas, et Türi avatud noortekeskus sai PRIA-lt toetust projektile «Paneme noorsootöö käima terves Türi vallas».


Esimese tegevusena ostab keskus lauamänge noortetubadesse ja Türi noortekeskusse. Järgmisena on kavas osta seikluskasvatusvahendeid, nagu ronimisseinad, köied ja muud tarvikud, millega on võimalik peaaegu igale poole seiklusradasid üles seada.


Kavas on veel soetada kaheksa jalgratast koos matkavarustusega ja kuus kolmekohalist kanuud koos haagisega nende vedamiseks.


Türi vallas noorsootöö võimalusi rikastav projekt kestab novembrist tuleva aasta novembrini, selle kogumaksumus on 220 000 krooni.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles