Kiirtoidukett Hesburger laieneb Paidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hesburger avas restorani Merimetsa Selveris.
Hesburger avas restorani Merimetsa Selveris. Foto: Toomas Huik/Postimees

Maksimarketi vastu endise Ristiku kaupluse asemele kerkib paari aasta pärast kahekorruseline klaasfassaadiga hoone, milles hakkavad tööle Jazzi autopesula ja kiirtoidukohvik Hesburger.

Oktoobri keskel kehtestas Paide linnavalitsus Ristiku 19 kinnistu ja selle lähiala detailplaneeringu, mis näeb ette krundil asuva endise kauplusehoone lammutamist ja selle asemele 35ruutmeetrise kahekorruselise autopesula-kohviku ning neid teenindava kuni 13 kohaga parkla rajamist.

Krunt kuulub osaühingule Jazzburger, mille omanikud on aktsiaselts Hesburger Eesti ja osaühing Jazz Pesulad.
Uue hoone esimesele korrusele on plaanitud kaks Jazz Pesula boksi, mis  hakkavad pakkuma nii käsi-, surve- kui ka masinpesu. Allkorrusele mahuvad veel Hesburgeri köök, püstijalabaar ja drive-in.
Hoone teisele korrusele tuleb Hesburgeri restoran, lao- ja abiruumid.

Jazzburgeri juhatuse liige Ando Mellikov lubas, et tühjana seisev kauplusehoone, kuhu kipuvad kogunema asotsiaalid, läheb lammutusele juba tänavu, aga uue hoone ehitamine lükkub ülejärgmisse aastasse. «Eeldame, et 2010 majandus stabiliseerub ja algab tõus,» põhjendas ta.
Uus teenindusettevõte peaks tööd pakkuma 14-15 inimesele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles