Aasta küla pole veel kellegi seast valida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta küla Kurla-Meossaare.
Aasta küla Kurla-Meossaare. Foto: Erakogu

Türi vallavalitsus kuulutas 5. novembril välja konkursi aktiivsema küla selgitamiseks, tänaseks polnud tulnud veel ühtegi taotlust.


Türi vallavalitsuse külaliikumise ja seltsitegevuse spetsialist Riina Trumm ütles, et vaikus kandidaatide esitamisel on tingitud kahest asjaolust: esiteks on kõiki eriti tublisid juba tunnustatud ja teiseks tehakse asju ikka viimasel minutil. «Nädala lõpuks peaks ikka mõni kandidaat tulema,» lisas ta.


Reedel kella 16ni saavad kõik füüsilised ja juriidilised isikud, asutused ja ühendused veel teha ettepanekuid aasta küla tiitli andmiseks. «Varasem tiitlivõit pole takistus esitada küla ka selle aasta konkursile,» märkis Trumm.


Ettepanekud tuleks esitada Türi vallavalitsuse kantseleisse vormikohasel blanketil, mis on saada valla kodulehel.


Aasta küla tiitlit on piirkonnas välja antud 2003. aastast. Eelmistel aastatel on tiitli pälvinud Karjaküla, Metsaküla, Villevere, Änari, Ollepa ning Kurla ja Meossaare küla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles