Jäätunud esiklaasiga auto ajas inimese alla

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Täna hommikul kella kaheksa paiku sõitis Paides Raudtee tänava ülekäigurajal 56aastasele Sirjele otsa sõiduauto Ford Sierra, mida juhtis 44aastane Mart.

Üks õnnetuskohal viibinud inimene selgitas Järva Teatajale, et inimese alla ajanud auto esiklaas oli jääs.
Lääne politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo vanemspetsialist-infojuht Hedy Tammeleht teatas, et kiirabi viis jalakäija Järvamaa haiglasse, kuhu ta jäi jälgimisele.

Paide politseijaoskonna korrakaitsetalituse juhtivkonstaabel Üllar Küti selgitusel ei saa kindlalt väita, aga mitte ka välistada, nagu oleks õnnetuse põhjus olnud sõiduki halvasti puhastatud esiklaas.

Kütt tuletas hommikutundidel kiirustavatele autojuhtidele meelde veenduda enne sõidu alustamist, kas sõiduk on tehniliselt korras.

«Puhastage korralikult autoklaasid jääst ja lumest ning kontrollige, et tuled oleksid nähtavad,» täpsustas ta. «Kellelgi ei saa olla nii kiire, et tormata liikluskeerisesse piiratud vaateväljaga ja seada ohtu nii enda kui ka teiste turvalisus. Ka jalakäijal peab jätkuma aega teed ületades veenduda, et autojuhid on teda märganud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles