Toimetulekukooli õpilaskodu hakkab ehitama Paide MEK

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi toimetulekukooli juht Tiiu Sadam näitab keldris, et kooli põrandat on ka toestatud, et see kokku ei vajuks.
Türi toimetulekukooli juht Tiiu Sadam näitab keldris, et kooli põrandat on ka toestatud, et see kokku ei vajuks. Foto: Kristo Kivisoo

Türi toimetulekukooli õpilaskodu juurdeehitise ehitaja leidmiseks kuulutati 13. oktoobril välja riigihange. Hanke vastu tundis huvi 35 ehitusettevõtet, pakkumusi laekus lõpuks 15. Parima pakkumuse tegi Paide MEK, eile kirjutasid pooled ehitustööde lepingule alla.


Projektijuht Tiiu Levol lisas, et leping sõlmitud ka omaniku- ja autorijärelevalvega, kes on vastavalt IBG Ehitus ja ETIK Projekt. Ehitustööd algavad tuleva aasta jaanuaris, esialgsete plaanide järgi valmib õpilaskodu juurdeehitis augustis.


Toimetulekukooli praeguse hoone ümberehitus on kavandatud 2011. aastasse, ettevalmistused selleks algavad pärast juurdeehitise valmimist.


Kooli direktor Tiiu Sadam ütles, et õpilaskodu praegune ebarahuldav seisukord takistab erivajadustega laste heaolu ja koduse õhkkonna loomist.


Õpilaskodu ja kool asuvad 1907. aastal ehitatud puithoones, mis oli kavandatud elamuks ja muudetud 20 aastat tagasi kooliks. Sadam tunneb heameelt, et juurdeehitis võimaldab õpilaskodusse võtta ka liitpuudega õpilasi, praegu selleks tingimused puuduvad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles