Linnameeskonnal on tugevuselt teised fännid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval Tallinna Kalevi spordihallis olnud Eesti jalgpalli liidu ja portaali www.soccernet.ee korraldatud jalgpalliklubide fänniturniiril tulid Paide linnameeeskonna fännid teiseks.


Oma esinduse oli turniirile välja pannud kümme fännirühma, sealhulgas ka Paide linnameeskond. Alarühma läbisid paidelased muljetavaldavalt, võites Nõmme Kalju, Tallinna Levadia, Jalgpallihaigla ja Tartu Tammeka väravate vahega 11:1.

Poolfinaalis läksid paidelased kokku FC Flora fännidega, kellest olid üle 2:1. Finaal Sillamäe Kaleviga oli võrdne ja normaalajal väravaid ei löödud. Penaltiseerias olid siiski kindlamad Sillamäe mängijad ja võitisid 4:3.

Vaata Paide linnameeskonna fännide finaalmängu penaltiseeriaid.

TEAVE

Eesti jalgpalli liidu aastalõputurniir
U-19 Eliitliiga turniir: II Paide linnameeskond.

23. detsembril kell 15 astub võistlustulle Paide Kumakese meeskond, pühapäeval kell 15 Türi Ganvix ning 29. ja 30. detsembril mängib Paide linnameeskond Eesti paremate klubidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles