Ambla vald tunnustas tublimaid

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kangrumäe laululava
Kangrumäe laululava Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Läinud laupäeval tunnustas MTÜ Aravete kultuuri- ja huviselts lõppeva aasta tublimaid ja tegusamaid Ambla valla inimesi.

Seltsi juhatuse liige Arlet Palmiste lausus, et aasta noore tiitli pälvis Romet Ruse, kes on aktiivne ja õpib mereakadeemias. «Ta korraldab kohaliku korvpallimeeskonna tegemisi, teeb kaasa näiteringis ja aktiivse kaitseliitlasena on paljude noorte juhendaja,» selgitas ta.

Seejuures rõõmustas Palmistet, et aasta noore tiitlile nominente oli palju ning kõik nad on ka tõesti tublid ja väärivad kiidusõnu.

Aasta naiseks valiti Marta Kondas. Palmiste ütles, et tema saavutusi sel aastal on tõesti raske ületada. «Tema juhtimisel ja vedamisel valmis laululava nii Amblas kui Aravete Kangrumäel,» lausus ta. «Need on olulised objektid kogu vallale ja arvan, et me tunneme neist rõõmu veel aastakümneid.»

Aasta mehe tiitli pälvis Leonid Linkov. Palmiste sõnas, et Linkovi eestvedamisel on ehitatud Mägise laudakompleks, mis on ainulaadne kogu Euroopas ja ka maailmas on raske sarnast leida. «See objekt on valda juurde toonud palju positiivset tuntust ja ka külastajad,» ütles ta. «Lisaks on alanud ettevalmistused lehmasõnnikust sooja tootmiseks. Loodetavasti seoses sellega langevad juba lähitulevikus Aravetel soojahinnad ja väheneb ka hais.»

Tunnustatavad said Sääsküla kunstniku Ebe Trambergi maali. Preemiad andis kätte Ambla vallavanem Rait Pihelgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles