Järvalastel olid sokijõulud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Jõulukaupade ostjad olid tänavu kokkuhoidlikud ja praktilise meelega: ostsid peolauale soodushinnaga toortoitu ning täitsid kingikotte sokkide, susside ja sooja pesuga.

Paide kaubakeskuse juhataja Linda Niglase soov oli, et sel jõuluajal müüks kaubakeskus vähemalt 60 protsenti eelmise aasta sama aja käibest. Nii ka läks.

Paremateks müügiartikliteks osutusid lambanahast sussid ja kõikvõimalikud sokid. «Nendeks jõuludeks said küll vist kõik mehed endale sokid,» lisas Niglas.

Niglas märkis, et naistele osteti palju villaseid ja puuvillaseid sukkpükse. «Suva ei suutnud neid nii palju andagi, kui me oleksime tahtnud,» sõnas ta.

Paide Maksimarketist osteti tasse, kruuse, käterätte, sokke, kindaid, salle, mütse. «Enamasti olidki need sokijõulud,» sõnas juhataja Tiiu Lunts. Laste jõulurõõmu arvel ei hoidnud kokku ka Maksimarketi külastajad, kes ostsid 700-800krooniseid Lego komplekte ja suuri pehmeid loomi ning lauamänge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles