Horoskoop: Astroloogid Pauksonid ennustavad eelmisest raskemat aastat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ei tahaks küll kedagi kurvastada, kuid paistab, et aasta tõotab tulla eelmisest keerulisem, raskem ja segaduste rohkem. Eelkõige poliitikas, kuid ka meie kõigi isiklikus elus.

Meedikud on avalikult välja öelnud, et 86% Eesti elanikest, sealhulgas lapsed, põevad stressi. Ja narr oleks loota, et sujuv elukalliduse tõus, tervishoiu– ja haridussüsteemis süvenev korrastamatus ning agooniliste tõmbluste jätkumine teistes elutähtsates valdkondades seda protsenti vähendavad.

Kuid kes siis peaks meie laste, sirguvate noorte ja ka põdurate kaitseks aktiivselt arvamust avaldama kui mitte meie ise. Kõlab ehk vanamoodsalt ütlus, et perekond on kõige alus. Kuid just oma elukaaslasele ja teistele pereliikmetele peame leidma võimalikult palju aega. 

Ka selle aasta planeediseisud soovitavad, kui mitte öelda, et nõuavad, meil nii palju kui vähegi võimalik pühenduda kodule ning tõmmata selge piir töö ja kodu vahele.

Jäär. On täiesti enda teha, kas otsustate olla ettevõtmistes hästi edukas või mängite kõik oma võimalused maha. Aasta tuleb kiire ja huvitav. Vaid üksikud märtsi lõpul või aprilli esimestel päevadel sündinud Jäärad võivad nautida natuke rahulikumat elu. 

Märtsis sündinud Jäärad peavad olema tavalisest ettevaatlikumad. Peate hoolega jälgima, et kõik ettevõtmised oleksid rangelt seadusega kooskõlas. Kui teil on komme vahel luisata, jätke see komme ajutiselt maha.

Pahandustesse ja klatšijuttude ohvriks satute ka siis, kui te ei mõtle järele, keda võite usaldada. Oma laste suhtes kipute olema liiga range ja kriitiline. Püüdke neid paremini mõista, eriti siis, kui nad on juba väikelapseeast väljas.

Oskuslikult käitudes märkate, et peale kõige muu on lapsest saanud teie hea sõber.
Kaasake neid kodus koos teiega midagi tegema, käige näitustel, kontsertidel ja muudel üritustel. Kui olete õpetaja, juhinduge eelöeldust ka oma õpilastega tegelemisel.

Aasta lõpul olete hästi aktiivne ja teil võib tärgata suurepäraseid ideid ennast täiendada. Võib–olla sooritate mõne õppeotstarbelise välisreisi. Oskate eemal hoida halba tuju. 

Aprillis sündinud Jääradele võib aasta esimene pool järjepanu tuua probleeme kodusesse ellu. Üks selline võib olla äkiline remondivajadus. Rahaseis kipub olema muutlik. Kui võtate ette mõne kinnisvaratehingu, ei pruugi see sujuda. Suhted vanematega on teil päris aktiivsed. Ilmselt abistate üksteist. Muret võib valmistada vanemate tervis.

Kõikidel Jääradel on sel aastal päris palju tegemist nii töö–, koduste kui ka kõigi muude partnerlussuhetega. Otsite kõiges tasakaalu ning mõningate vaidluste tulemusena, mis õnneks ei vii riidudeni, võitegi oma partnerlus– ja abielusuhteid olulisel määral parandada. Rahaolud on muutlikud. Raha tuleb ja läheb, kuid allapoole kriitilist piiri teie seis kindlasti ei lange. 

Sõnn. Aasta paneb arvukate üllatuste ja ootamatute seikadega tõsisele proovile teie loomupärase võime jääda igas olukorras kõigutamatult rahulikuks.

Planeediseisud lausa puistavad teele igasuguseid ahvatlevaid võimalusi. Võite saada vägagi eriskummalisi töö– ja tehingupakkumisi. Et ajutegevus on ootamatult kiire, mõtlete kindlasti välja mõne kergelt spekulatiivse maiguga projekti.

Investeerite julgemalt raha uudsetesse ettevõtmistesse. Rahaliselt peaks aasta olema teil stabiilne, kuid väljaminekud on sellegipoolest mõistlik hoida kontrolli all. Võiksite proovida loteriiõnne.

Kui olete sündinud aprillis, võib tekkida vajadus teha kulutusi kodusele remondile või ümberehitusele. Võib–olla alustate majaehitust või hakkate aeda ümber kujundama, kasutades selleks ehk isegi maastikuarhitekti abi.

Ka vanemad võivad teid materiaalselt või heade näpunäidetega aidata. Teiegi ei kõhkle neid vajaduse korral aitamast. Kui töö on otseselt seotud ehituse, loodushoolde või kinnisvaraga, näitate üles suurt aktiivsust ja olete igati edukas.

Pereliikmete suhtes kipute olema liiga range ja kriitiline. Arvatavasti võtate koos mõne sõbraga ette midagi uut. Uue sõprussuhte loomisega olge ettevaatlik. Aasta lõpukuud võivad tuua mõne toreda reisi või suure õnnestumise õpingutes. 

Mais sündinud Sõnn on aasta esimesel poolel veidi passiivne, eriti arvuti– ja keelteõppe ning ka muude õpingute suhtes. Eelistate omaette olla. Tunnete, et mälu kipub ajuti alt vedama.

Sügisel asi paraneb. Aasta lõpu poolel sujub kõik, kui rohkem kontrollite oma käitumist. Kaldute ülemäärasele enesekesksusele ja teravale keelepruukimisele.

Tervis on kõigil Sõnnidel hea. Võite paraneda isegi mõnest kroonilisest haigusest. Kui kaldute tüsenema, peate suuremat tähelepanu pöörama kaalujälgimisele.

Suhted töökaaslastega peaksid aasta jooksul olema laitmatud. Võib juhtuda, et armute mõnda töökaaslasse või kellessegi, keda kohtate tööülesannete käigus.

See on teile hea aasta ka töökohta leida, kuid ärge kiirustage kohe esimest pakkumist vastu võtma. 

Kindlasti jääte aastaga ülimalt rahule siis, kui olete kunstnik, muusik, kirjanik, meedik või ka poliitik.

Kaksikud. Enamal jaol Kaksikutest läheb ladusalt. Oskate töid ja lõputuid tegemisi nii suurepäraselt sättida ja järjestada, et teil jääb aega ka sõprade ja tuttavatega suhtlemiseks, teatris ja kontsertidel käimiseks ja isegi reisimiseks.

Tunnete end nooruslikuna, riietute julgemalt ja väljakutsuvamalt. Elu tundub teile senisest vabam ja säravam. Oskate ka kodusesse ellu tuua suuremat sära. Laste silmis olete hästi lõbus ja tore emme või issi. Kindlasti avardub teie tutvusringkond märgatavalt.

Ärge unustage sportimist ja tervist tugevdavaid harjutusi teha ja organismi vitamiinidega varustada, sest sügisel olete vastuvõtlikum külmetushaigustele.

Üsna suur tõenäosus on, et armute või saate beebi. Aasta viimastel kuudel kaldute egotsentrilisusele. Kipute oma elukaaslast käsutama ja talle teravusi ütlema.

Mais sündinud Kaksikutele võib aasta tuua palju üllatusi mis tahes eluvaldkonnas. Tööl olge hästi tähelepanelik dokumentide koostamisel. Püsige rangelt seaduslikkuse piirides. Kui vähegi võimalik, hoiduge laenu võtmast ja raha välja laenamast.
Töökaaslastega suhtlemisel võib ette tulla valesti mõistmisi. Püüdke väljendada oma mõtteid võimalikult lihtsalt ja arusaadavalt.

Juunis sündinud Kaksikutele on aasta tunduvalt rahulikum. Kuni suveni olete ehk veidi mures rahaolude pärast, kuid siis rahunete maha, sest näete, et muretseda pole mingit põhjust.

Võimalik, et suhted sugulaste ja üleaedsetega on pisut jahedad. Õppimises olete veidi loid, ka mälu võib olla natuke kehvem. Kuid loidus möödub õige varsti, ka mälu taastub, eriti kui te seda veidi treenite.

Vähk. Aasta toob rõõmu kõigi Vähkide kodusesse ellu. Peresuhted on südamlikud. Tülisid ja tõsisemaid vaidlusi võib tekkida vaid erandjuhul. Hoolitsete senisest rohkem vanemate eest ja nemadki ei keeldu teid jõudumööda abistamast.

Kui teil on rasked elamistingimused, siis need kuigipalju paranevad. Võib–olla vahetate korterit või ostate maja.

Aasta viimastel kuudel olete hästi energiline ja toimekas. Samal ajal käitute veidi salapäraselt.

Huvitute senisest rohkem igasugustest müstilistest asjadest ja nähtustest.  Olge hästi seaduskuulekas ja jälgige, et kõik, mis ette võtate ja teete, oleks täiesti seaduslik.

Väga võimalik, et teil tekib vajadus aeg–ajalt külastada kedagi haiglas, vanglas või hooldekodus või puutute mingil muul moel kokku mõne kinnise asutusega.

Kui olete sündinud juunis, peate kogu aasta olema hästi tähelepanelik ja ettevaatlik suuremate raha–, äri– ja kinnisvaratehingute sooritamisel. Võimalik, et puutute lähemalt kokku pärandusküsimuste või maksuasjadega. Jälgige, et kõik dokumendid oleksid juriidiliselt õigesti koostatud.

Võite saada mõne üllatusliku reisipakkumise või ootamatu ja põneva õppimisvõimaluse, võimalik, et mingis välisriigis. Teil võib ka endal tekkida äkkmõte hakata õppima midagi niisugust, millele te varem polnud mõelnud.

Igal juhul võite oodata midagi üllatuslikku, mis oluliselt muudab midagi teie elus.
Muudatuste tegemine nõuab muidugi lisakulutusi ja paneb teid raha pärast muretsema.
Küll hakkama saate. Peate ainult veidi kokkuhoidlikumalt elama. Võite rahumeeli võtta veidi laenu.

Kui olete sündinud juulis, võivad teid kuni augustini vaevata üsna suured rahamured. Pidage väljajaminekute ja sissetulekute täpset arvestust.

Aasta teisel poolel teie rahaseis paraneb. Olete kohusetundlik ja oskate leida uusi sissetulekuallikaid. Ka teil võib avaneda ootamatuid reisi– või õppimisvõimalusi, kuid teil on neid teistest Vähkidest tunduvalt raskem ellu viia.

Tervis on kaunis muutlik. Sügisel võite kergesti külmetuda. Kõige vastuvõtlikumad on kurk, ülemised hingamisteed ja suguorganid.

Suhted töökaaslastega kipuvad olema veidi pingelised. Solvute kergesti, enamjaolt täiesti põhjusetult. Võib juhtuda, et hakkate hoiduma teistest eemale. Ärge seda küll tehke.

Lõvi. Saate oma õdede–vendade, teiste lähisugulaste ja naabritega üle hulga aja jälle suurepäraselt läbi. Ka rahaasjad edenevad päris jõudsasti. Võite ootamatult kokku puutuda mõne kasuliku kinnisvaratehinguga.

Tekib nii mõnigi hiilgav idee vaba raha tulusalt investeerida. Proovige aeg–ajalt loteriiõnne. Suure tõenäosusega võite võita suurema rahasumma või saada mõnes muus õnnemängus preemiaks puhkereisi või hinnalise eseme. Võib–olla tuleb teil tegemist ühisomandi küsimuste, pärandusasjade või maksuametiga.

Suhted töökaaslaste ja ülemustega kipuvad olema pingelised, selles olete oma egotsentrilise käitumisega süüdi ise. Enda isiku liigse esilekergitamisega võite endalt ära võtta võimaluse karjääriredelil kerkida.

Tervis on hea, kui te endale just füüsilise tegevusega liiga ei tee. Vastuvõtlikumad on põlved, sääred, hüppeliigesed ja selg. Kui mingeid häireid neis piirkondades tunnete, hakake ennast otsekohe korralikult ravima.

Kui olete juulis sündinud Lõvi, võib tekkida pingeid ja probleeme partnerlussuhetes. Peapõhjus on üksteisest möödarääkimised, kuid võib ette tulla ka tahtmatuid või tahtlikke petmisi.

Kui kellessegi äkitselt armute, olge ettevaatlik rutaka püsisuhte loomisega. Teil võib olla tekkinud sellest isikust üsna vale kujutluspilt. Ka tööalaste ja kõigi muude partnerlussuhete loomisel veenduge kõigepealt tulevase kaaslase usaldusväärsuses ja sobilikkuses.

Augustis sündinud Lõvide teele võib esile kerkida mõni teie vana vaenlane. Igaks juhuks olge ettevaatlik, et ettevõtmistes seadusega pahuksisse ei läheks.

Seda enam, et mõni planeediseis viitab kas tööalase või mingi muusuguse kokkupuute võimalikkusele mõne kinnise asutusega (haigla, vangla, vanadekodu).

Kui puutute kokku suurte loomadega, olge hästi ettevaatlik. Hoiduge eemale ohtlikest piirkondadest. Aasta kahel viimasel kuul olete vist üliaktiivne ja valmis rammu katsuma mis tahes füüsilise tööga.

Liigute palju ringi, tegelete päris palju lastega ja saavutate nendega laitmatu kontakti. Kui teie töö on otseselt seotud laste– või lõbustusasutusega, kujuneb aasta või vähemalt aasta lõpp edukaks.

Neitsi. Kuni novembrini on planeediseisud soodsad majandusliku järje parandamiseks. Tundub, nagu hakkaks raha teid ükskord ometi armastama. Võite saada palgakõrgendust, leida hästi tasuva töökoha või tulusa lisasissetuleku allika.

Teil võib olla ka loteriiõnne või saate mingi ootamatu rahapreemia. Oskate vaba raha tulusalt paigutada, samas pole te kitsi ka oma lähedasi aitama.

Probleeme võib tekkida partnerlussuhetes. Nii tööpartneri kui ka abikaasaga võivad ootamatult puhkeda ägedad vaidlused ja riiud. Olete üsna mässumeelne. Ärge rutake suhet mõtlematult katkestama. Ehk lahenevad probleemid iseenesest ja uusi enam juurde ei tekigi.

Jälgige eriti detsembris, et teie ego oma nina koduseinte vahel liiga kõrgele ei upitaks. Kipute pereliikmetele jõuga peale suruma oma tahtmisi ja seisukohti.

Arvestage ka nende soovidega ja kuulake ära nende arvamused. Võtke kuulda vanemate soovitusi ja nõuandeid, sest nende elukogemused võivad teid paljuski aidata.
Kui oskate ennast vaos hoida, tõotab kodune elu tulla novembris ja detsembris huvitav. Võimalik, et muudate midagi ruumide kujunduses, uuendate sisustust, ehitate midagi ümber või tekivad teil uue kodu rajamise mõtted.

Augustis sündinud Neitsite mõtted on hajali ja nostalgilised. Suhelge sellistel aegadel rohkem oma lähemate sugulaste ja naabritega.

Septembris sündinud Neitsid on agarad alustama uudseid ettevõtmisi. Võimalik, et hakkate ennast mingis uues liinis täiendama. Arvatavasti tegelete aktiivsemalt spordiga ja võtate ette mõne puhke– või õppereisi.

Huvitute senisest rohkem filosoofiast ja vanadest tavadest. Pole võimatu, et langete armastuse kütkeisse.

Kõigi Neitsite tervis on võrdlemisi muutlik. Suhteliselt tihti võib esineda seede– ja vereringehäireid. Võib ilmneda allergilisust mõne ravimpreparaadi suhtes. Tuleb ette raskesti diagnoositavaid tervisehäireid, mis üldjuhul ei pruugi olla ohtlikud.

Kaalud. On karta, et kõigi teiste päikesemärkide esindajad lausa kadestavad teid. Pole naljalt midagi sellist, mis suudaks teie elu pingestada. Liigub ju õnneplaneet Jupiter kuni novembrini teie enda märgis, lihvides maha kõik teravad kandid, mis võiksid kuhugi taha haakudes pidurdada sujuvat edasiliikumist.

Olete seltskondlikult särav ja leplik, oskate ka oma lähemas tutvusringkonnas tekkivaid konflikte lahendada.

Arvatavasti puutute kokku ühisomandiga seonduva küsimusega, mis laheneb teie suhtes hästi. Rahaseis peaks olema päris hea. Ärge ainult liiga heldeks minge.

Kui kaldute tüsenema, hoiduge söögiga liialdamast. Liikuge rohkem ringi ja tegelege spordiga, siis olete aasta lõpus vitaalsemgi kui algul olite. Tervis peaks olema aasta läbi igati hea.

Aasta viimastel kuudel olete hästi organiseerimisvõimeline ja suhtlete aktiivselt sugulastega. Võimalik, et võtate käsile õpingud. Detsembris võib ellu tulla suurem muudatus. Võib–olla kutsub selle esile uus tore suhe. Ainuke oht on, et kaldute detsembris isekusele.

Kui olete sündinud septembris, võib mõni vana sõber muutuda teile igavaks. Ärge niisugusel juhul hakake temaga suhet katkestama. Sama hästi võite pidada suhtlemispausi.

Võite endale leida uue sõbra, kes on teist tublisti vanem või noorem ja võib–olla vastassoost. Töökaaslastega suhtlete nii aktiivselt, et suuremate segaduste ärahoidmiseks peaksite tuure maha võtma.

Olete kindlasti eestvedaja kollektiivsete pidude ja väiksemate toredate koosistumiste korraldamisel. Tervis on korras, kui mitte võtta arvesse, et võite end liigse kiirustamise vigastada või ettevaatamatusest saada elektrilöögi. Erandjuhul võib esineda vererõhu kõikumisi. Lastega olge sihikindlam, ärge neid liigse hoolitsusega ära hellitage. Kui kellessegi armute, ärge kiirustage püsisuhet looma. Ilmselt osutub see lihtsalt järjekordseks meeldivaks, kuid lühiajaliseks romaaniks.

Kui olete sündinud oktoobris, võib teil tööl tekkida mõnesuguseid takistusi. Võib–olla tüdinete senisest tööst ja tahate vahetada töökohta. Kuid uut töökohta leida pole kerge. Peate vähemalt kuni septembrini vanal kohal edasi pingutama.

Ärge ainult laske endale kaela koormata lisatööd. Andke ülemusele mõista, kuid tehke seda rahulikult ja diplomaatiliselt. Sügisel võite hakata uut töökohta kuulama, kui otsustate senisega lõpuarved teha.

Skorpion. Kõige suuremaid probleeme võib tekkida suhete korrashoiuga. Kui olete abielus, kipute partneriga vastastikku ägestuma iga meeleolupuhangu korral. Unustate enesekontrolli, mille üle te muidu nii uhke olete, ja siis ongi äge riid majas.

Õige varsti kahetsete seda, kuid võib kergesti juhtuda, et selleks ajaks on tagasitee juba kadunud.  Partnerlussuhetes võib kõik hästi minna. Eriti siis, kui olete koos elanud juba pikemat aega. Samalaadseid probleeme, ehk küll väiksemal määral, võib tekkida muudeski partnerlussuhetes. Ärge kiirustage koosellu astuma.

Seltskondliku suhtlemisega peaks olema kõik korras. Olete märgatavalt seltsivam kui varasematel aegadel, te ei pea paljuks isegi lahkelt naeratamist.

Rahaasjad ei tohiks eriti muret teha. Oskate sissetulekud ja väljaminekud tasakaalus hoida, leida mõne uue tulusa teenimisvõimalusegi. Eriti kenasti peaks kõik minema aasta viimastel kuudel.

Kui olete sündinud oktoobris, võib teil tekkida takistusi suuremate raha–, äri– ja kinnisvaratehingutes. Peate olema täpne ühisomandi küsimustes ja maksuasjades.

Võib juhtuda, et tööasjad ei suju soovikohaselt. Kipute tüdinema rutiinsest tegevusest, võib–olla otsustate töölt lahkuda, et olla vabam millegi uue otsingutes.

Kodus võite tunda suurt vajadust helluse ja loomingulise tegevuse järele. Võimalik, et tahate midagi uuendada sisustuses või kaunistada kodu ümbrust.

Lapsed võivad valmistada üllatusi, millest tunnete rõõmu. Saate lastega palju paremini läbi kui kunagi varem. Kui olete sündinud novembris, võib teil tudengina tulla raskusi õpingutes. Aeg–ajalt kipub mälu alt vedama. Aasta lõpul võite järsku leida, et olete valinud vale eriala.

Tervis on kõigil Skorpionidel üldiselt hea. Puhuti võib kimbutada mõni põletikuline haigus, palavik või peavalu. Hoiduge külmetumast. Kontrollige hambaid ja silmi. Füüsiline ülekoormus võib esile kutsuda liigesevalusid.

Ambur. Võite rahumeeli plaanida kõike, mida heaks arvate. Rahaseis on püsiv. Ainult detsembris sündinud Amburitel võib seoses kinnisvaratehingute ja tõsisemate lepingutega olla  takistusi ja viivitusi. Vajaduse korral saate tõhusat abi sõpradelt. Aitate meelsasti ka sõpru nii nõu kui jõuga. Olete erakordselt edukas tegevustes, kui need hõlmavad sotsiaalsfääri, ametiühinguid, laste, vanurite ja invaliidide abistamist.

Ka haridussüsteem on üks valdkondi, millest võite huvituda. Kui juhtute parajasti olema töötu, võiksite tööd otsida just mõnes niisuguses liinis. 

Partnerlussuhted on eelmise aastaga võrreldes pingevabamad. Ka abielu või vaba kooselu sujub. Kui olete vallaline, võite leida elukaaslase.

Tervis on üsna hea, kui te just füüsilise tööga endale liiga ei tee. Tundlikumad piirkonnad on selg ja liigesed, eriti põlved. Võib tekkida põletikke, on traumade oht. Olge tähelepanelik liikluses.

Kui olete sündinud novembris, suhtlete päris palju sugulaste ja naabritega. Kuid suhted on pisut heitlikud. Omavahelistes rahaasjades võib ette tulla petmiskatseid. Suurema rahatehingu korral ärge häbenege võtta appi juristi.

Võib tekkida suur tahtmine midagi kodus muuta või ümber ehitada. Kui võtate nõuks elukohta vahetada, võidakse teile ootamatult pakkuda mõnda nii põnevat varianti, mida te arvatagi poleks osanud.

Kõigil Amburitel, nagu ka peaaegu kõigil teistegi märkide esindajail, on november ja detsember hästi kiired. Palju on tööd, suhtlemist, reisimist. Jõuludeks läheb elu rahulikumaks.

Kaljukits. Ees seisab suurepärane töö ja karjääri aasta. Võimalus saada palga– või ametikõrgendust. Kui juhtumisi olete tööta, peate seda aktiivselt otsima. Aktiivne peate olema ka siis, kui tekib mõte hakata õppima. Õppimine sujub, kuid võib kaasneda oht, et muutute liiga mugavaks.

Olete seltsiv, leiate palju uusi tuttavaid. Naudite seltskondlikku suhtlemist, teatri– ja kontserdikülastusi, ei põlga ära mõnusat flirtimist.

Võimalik, et hakkate aktiivselt sportima. Kui olete eakam, hakkate ehk harrastama tervisesporti. Suhtlete elavalt laste ja lastelastega ning tunnete ennastki nooremana.

Tervis on päris hea. Külmetushaigusi võib muidugi esineda. Ka põlved võivad vahel haiget teha. Põlveliigeste ja jalalihaste tugevdamine tuleks ainult kasuks.

Kui olete sündinud jaanuaris, võib elukaaslasega tulla ütlemisi. Ta paneb teile pahaks, et olete järsku läinud nii harjumatult aktiivseks ja paigalpüsimatuks. Haarake ta oma ettevõtmistesse kaasa.

Kui kuulute nooremasse põlvkonda, olete kaunis passiivne romantiliste suhete loomisel. Kuid ennast selleks tagant sundima hakata pole ka mõtet – elu ju veel pikk ees.

Kui olete sündinud detsembris, peate olema ettevaatlik kõiges, mis on seotud rahaga.
Ärge olge liiga helde ega laenake kergel käel raha välja. Teil võib tulla raskusi selle tagasisaamisega. Ärge ka ise ilma karjuva vajaduseta laenu võtke. Teil võib tekkida raskusi võla maksmisega.

Kui olete kunstnik, muusik, kirjanik, arhitekt või mõne muu loomingulise töö tegija, olete viljakas. Kuid olge loomingu müümisel ettevaatlik, et te ei nõustuks liiga madala hinnaga.

Kui võtate pärast augustit käsile mõne kinnisvaratehingu, võib ametlik asjaajamine minna aeglaselt ja takistustega. Hea juristi kaasabil jõuate sellega enne aasta lõppu ühele poole.

Veevalaja. Kõrvalt vaadates võib tunduda, et kõik Veevalajad on miskipärast hakanud vaevlema igavuse käes. Mille muuga seletada seda, et nad kõik on järsku hakanud otsima midagi uut. Kui olete noor, otsustate kindlasti hakata õppima. Ärge  umbropsu eriala valige.

Kui olete keskeas, võite äkki leida, et elule jalgu jäämisest pääsuks peate teadmisi täiendama. Võib–olla leiate uue töö, mis nõuab spetsiifilist väljaõpet. Uuesti õppima hakata pole just kerge, aga kui te seda sel aastal käsile ei võta, teisi selleks nii soodsaid planeediseise ei tule nii pea.

Võimalik, et reisite üsna palju, leiate meelepärase lisaraha teenimise mooduse või kiindute uude meelistegevusse. Mõttelaad on valdavalt filosoofiline. Võite senisest rohkem huvituda religioonist, universumi saladustest. Kui olete meedik, siis on teie töö tulemusrikas.

Aasta võib järjest kostitada üllatustega, eriti rahaasjus. Võimalik on ootamatu palgatõus, loteriivõit, rahapreemia, suurema summa leidmine või mingisugune muu õnnelik juhus, mis paneb ennast tundma miljonärina. Kuid hoiduge igaks juhuks kasiinodest kaugemale. Püüdke hoiduda ka mõtlematutest investeeringutest ja riskantsetest ostu–müügitehingutest.

Lastega suhtlemisel ägestute kergesti. Suuremate lastega võib puhkeda tuliseid vaidlusi. Käsud ja keelud, mida tahate neile jagada, mõelge hoolega läbi. 

Tervis peaks olema hea, kui te just seda mingil moel proovile ei pane. Võite ennast füüsiliselt üle pingutada, ettevaatamatusest terariistade ja tuliste esemetega vigastada. Õnneks paranete kõigest kiiresti. 

Jaanuaris sündinud Veevalajad on vahel hajameelsed ja nostalgilised. Kui tegelete kunsti, muusika, kirjanduse või muu sellelaadsega, olete loominguline ja viljakas.

Kalad. Olete erinevalt muidu nii tavapäraselt rahulikust olekust aktiivne. Tegutsete nii, nagu teile parasjagu meeldib. Üllatusi võib sisse sadada uksest ja aknast, need võivad tuua muudatusi ja uut sära teie ellu. Võite kohtuda inimestega, kes tõmbavad teid kaasa mitmes mõttes kasuliku ürituse korraldamisse.

Elutempo on kiire. Tegelete paljude asjadega, tihtipeale ühel ajal. Kindlasti spordite senisest rohkem. Huvitute sügavuti kõigist salapärastest ja müstilistest asjadest.
Kui olete noor, võlub kõiki teie sarmikas käitumine ja olek. Tähtis koht teie elus on armastusel.

Kui olete sündinud veebruaris, võib natuke muret teha tervis. Iga tühisemgi külmetushaigus võib esile kutsuda kroonilise iseloomuga tervisehäireid. Ka liigne füüsiline koormus võib tervist kergesti kahjustada.

Töösuhetes võib tekkida pingeid, sest kipute olema teiste ja ka enda suhtes ülikriitiline. Võib juhtuda, et tõmbute töökaaslastest hoopis eemale. Ärge laske ennast tööga üle koormata.

Hoiduge lastele liiga suurte nõuete esitamisest ja nende kallal norimisest. Püüdke saavutada vastastikune usaldus.

Arutage kindlasti pereliikmetega kõik läbi, kui kavatsete midagi ühiselt osta või investeerida ühisraha.

Oma karjääritaotlustes võite novembris ja detsembris  palju saavutada. Olete aus, enesekindel ja ettevõtlik, teil on palju kasulikke mõtteid, mida oskate veenvalt esitada ja edukalt ellu viia.  Hakkate ülemustele kindlasti silma, teile võidakse pakkuda ametikõrgendust. Võimalik, et otsustate vahetada töö– või ametikoha niisuguse vastu, mis paneb teid proovile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles