Maakler vähendab kliendi riski

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisest nädalast pakub maakleriteenust eelmise aasta novembris ka Paides kontori avanud kinnisvarabüroo Uus Maa.

Maakler Hele Nõlvak ütles, et tema töö on olla vahendaja, tavakodaniku esimene abi, et ostu–müügitehing kulgeks turvaliselt. «Klient peab tundma, et tema risk on minimaalne ja tal on, kellele toetuda,» lisas ta.

Nõlvaku ütlust mööda võiks klient teenuseosutajate valikul võtta aluseks firma usaldusväärsuse ja maine. «Tähtis pole mitte see, mida teha, vaid kuidas teha,» märkis ta.

Usaldusväärsust näitab seegi, kui kaua on ettevõte turul teenust pakkunud. «Uus Maa on tegutsenud juba üle kümne aasta, kontorid on üle Eesti,» selgitas Nõlvak.Uus Maa kinnisvarabüroo Järvamaa tegevjuht Eve Soppe ütles, et ettevõte on pakkunud Järvamaal hindamisteenust 1996. aastast. «Rakvere büroo peahindaja Tõnu Kuhi töömaht on kasvanud aastast aastasse ja eelmisel sügisel otsustasime, et aeg on koolitada Järvamaa hindajaks Kairi Gansen,» selgitas ta.

Kinnisvarabüroo aitab müüa vara (kortereid, maju, krunte, äriobjekte) ja leida üürnikke. «Kui klient on teinud bürooga maaklerlepingu, nõustame teda kõigis juriidilistes küsimustes selle eest eraldi tasu võtmata,» selgitas Soppe.

Maakleri ülesanne on teavitada klienti kinnisvaraturu hetkeolukorrast ja tulevikuväljavaadetest. Ta kogub ja vahendab teavet, mida läheb tarvis vara müügilepingu sõlmimiseks. «Meie juures on võimalik sõlmida korterite lihtkirjalikke üürilepinguid, pakume turvalist maakleriteenust, oskame keskenduda kõigile tehingu nüanssidele,» kinnitas Soppe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles