Pealinna malevlased otsivad staari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Õpilasmaleva Ervita rühm korraldab neljapäeval Väinjärve rannalaval kõigile soovijatele talendikonkursi «Ervita otsib superstaari».

Malevlased tahavad välja selgitada andekaima noore, kel on erakordsed ja omapärased oskused.

Ervital elab veidi alla 300 inimese ning noortele ei toimu just palju üritusi. «Ervital on küll seltsimaja ja raamatukogu, kuid tänapäeval jääb noortele sellest väheks, tuleb leida miski, mis paneb proovile ja sobib kõigile,» ütles Ervita rühmajuht Evelin Küberson.

Malevlased, kes elavad pealinnas ja on harjunud paljude võimalustega, leidsid, et oleks tore korraldada mõni noorteüritus ja selles ka ise osaleda. «Meid teavad Ervital nagunii juba kõik, mõtlesime ka kohalikest staarid teha,» ütles Darja Lematško.

Pealinna noored otsivad superstaari küll kohalike seast, kuid neil endilgi on varuks mitmeid põnevaid vahepalasid. Pärast pingelist võistlust on oodata külalisesinejaid. Korraldajad kutsusid konkurssi kaema ka Tallinna Õpilasmaleva juhataja Siiri Miku ja Koeru vallavanema Jaago Kuriksi.

Osaleda saab kuni kuuekesi ning etteaste peaks olema kaks kuni viis minutit pikk. Esineda võib mõne triki, uskumatu võime, laulu, tantsu või naljaga.

Konkursile registreeruda saab teisipäevani telefonidel 567 81 534 või 580 85 864. Samuti võib osalemissoovist teavitada maleva liikmeid või rühmajuhte.

Tallinna õpilasmaleva Ervita rühmas on kümme õpilast, kellest enamik ka varem käinud suvistes töömalevates. «Olen käinud mitmes kohas üle Eesti, aga kuna Ervita oli esimest korda nimekirjas, tekkis koha vastu huvi, nii lõbusasse ja tegusasse gruppi polegi enne veel sattunud,» sõnas malevlane Killu Tiigimäe.

Tallinna Õpilasmalevas osaleb juba kolmandat aastat umbes 1500 pealinna noort. Praegugi on malevlased üle Eesti laiali, aidates tööd teha nii maasikapõllul kui ka ehitusel.

Vajadus koostöö järele innustas 20 Eesti omavalitsust 15. detsembril 2004 allkirjastama Tallinna raekojas ühiste kavatsuste protokolli, mis on aluseks üleriigilise õpilasmaleva taasloomisele, ühtlasi moodustati malevajuhtide nõukogu.

Tagasi üles