Türi valla aumärkidega tunnustatakse seitset inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

UUS: Türi vallavalitsus otsustas anda vallale osutatud silmapaistvate teenete või valla huvides pikaajalise tegutsemise eest Türi valla kuldsed aumärgid Mati Roosmaale, Reiu Sootlale ja Piret Rammole.

Mati Roosmaa on olnud aastakümneid Kabala piirkonna spordielu edendaja ja maareformi edukas elluviija. Reiu Sootla pälvis aumärgi Türi piirkonna hariduselu edendamise ja suurepärase töö eest Türi gümnaasiumi juhina. Piret Rammot tunnustati Laupa põhikooli juhtimise, arendamise ja mõisakoolide ühingu eestvedamise eest.


Noortele mõeldud Türi valla hõbedaste aumärkide vääriliseks tunnustati Grete Šadeiko, Mehis Muru, Annika Nõulik ja Kuldar Schüts.


Türi majandusgümnaasiumi õpilane Grete Šadeiko on edukas nii õppetöös kui spordis. Kevadel kuldmedaliga Türi majandusgümnaasiumi lõpetanud Mehis Muru on lisaks edukale õppetööle silma paistnud reaalainete olümpiaadidel ja spordis. Annika Nõulikku tunnustati aktiivse osalemise eest kooli huvitegevuses, Eesti Lastekaitse Liidu ja Türi Lastekaitse Ühing noortekogu töös. Kuldar Schüts sai aumärgi pühendunud ja Türile tuntust toonud töö eest kooridirigendina.


Türi valla aumärgid antakse kätte Türi valla 3. sünnipäevale pühendatud kontsert-aktusel Oisu rahvamajas 23. oktoobril kell 19. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles