Piletite müük juba käib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu algul alustasid Piletilevi müügipunktid 25. üldlaulu- ja 18. -tantsupeo «ÜhesHingamine» etenduste ja kontsertide piletite müüki.

Eesti Laulu- ja Tantsupeo SA meediajuht Kristo Mäe selgitas, et pääsmed jagunevad tava- ja toetajapiletiteks. Laulupeol tavapilet maksab 100 ja sooduspilet 50 krooni, tantsupeol olenevalt istekohast 80 või 100 ja sooduspilet 40 või 50 krooni.

Laulupeo toetajapilet maksab olenevalt istekohast 300–500 krooni ja tantsupeol 300 krooni. Toetajapilet tagab laulupeol kindla istekoha piiratud alal. «Samas ei tähenda see, et üldalapileti ostnutel istumisvõimalust pole – oleme sel korral plaaninud pinke 10 000 koha?jagu,» selgitas sihtasutuse juhataja Aet Maatee.

Esimest korda on Piletilevist osta laulu- ja tantsupeole ka SebraPileteid, mille saab pärast Piletilevi kodulehelt ostu välja trükkida ega pea selle kättesaamiseks müügipunkti minema. «Kui ei peaks olema võimalik kohe trükkida, saab e-pileti lasta oma e-postile saata,» lisas Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles