Elektriraudtee värbab rongijuhte

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Elektriraudtee, mis hakkab 2014. aasta 1. jaanuarist pakkuma üleriigilist reisijateveo teenust, alustas käesoleval nädalal värbamiskampaaniat, millega loodab leida sadakond uut töötajat klienditeenindaja ja rongijuhi ametikohale.

Elektriraudtee personalijuhi Liia Rentiku sõnul soovib ettevõte värvata ligi kakskümmend rongijuhti ja nelikümmend klienditeenindajat. „Täpsem info konkursist on avaldatud CV Keskus portaalis ning meie kodulehel," sõnas Rentik.

Värbamiskampaania kestab oktoobrikuu lõpuni, misjärel algab koolitusprogramm värvatutele. „Kõigile uutele töötajatele korraldatakse novembri- ja detsembrikuus täiendkoolitused. Rongijuhid saavad koolituste lõppedes õiguse juhtida uusi Stadler FLIRT reisironge ning klienditeenindajad on valmis teostama piletimüüki kõigil Eesti rongiliinidel," lubas Rentik.

Rentiku sõnul alustas ettevõte värbamisega juba käesoleva aasta suvekuudel. „Meil on täna juba olemas suur arv rongijuhte, kes alustavad sõitmist 1. jaanuaril diiselrongidega ning praeguse värbamisega loodame mehitada veel viimased ametikohad," sõnas Rentik.

Elektriraudtee pressiesindaja Norbert Kaareste ütles ERR uudisteportaalile, et veeremijuhiks oodatakse kandideerima eelkõige praegusi Edelaraudtee rongijuhte, sest kandidaadil peab olema diiselrongi vedurijuhi luba.

Hetkel töötab Elektriraudtees ligi 165 inimest, järgmise aasta alguseks suureneb ettevõte töötajate arv 265 töötajani.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles