Poed osteti lumelabidatest tühjaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

«Absoluutselt otsas!» vastas aktsiaseltsi Katri kaubandusjuht Anna Kasak küsimusele, kuidas lumelabidatega lood on. «Viimased müüsime eelmise aasta viimasel päeval ja juurde ei saanud kohe tellida, sest transport ei liikunud.»

Samasugune on olukord Timexi tehnikakaupade poes. «Kõik, mis tuleb, kõik ära läheb,» ütles müügimees Ahti Renser. «Algul ostetakse kuskilt odavad itaallased, lõhutakse ühe päevaga ära ja siis tullakse meile korralikumat asja otsima,» arutles ta.

Eile oli Timexil pakkuda vaid väikest 350kroonist sahka.
Lumelabidad on otsas ka Paide ehitustarvete poes. «Odavad osteti kohe ära, nüüd käiakse Fiskarsit küsimas,» ütles kaupluse juhataja Toomas Ojamaa. «Tahetakse kvaliteeti, sest sellist mäsu seal väljas ennustatakse veebruari lõpuni.»

Õnneks peaks lumelabidate defitsiit täna-homme lõppema, sest kõik kolm ehitustarvete poodi on neid juurde tellinud. Tänase päeva jooksul peaksid lumelabidad jõudma nii Katrisse kui ka ehitustarvete poodi, homme saab Timex nii Fiskarsi labidaid kui sahku.
Väga odavaid labidaid, mis kõige kiiremini kaubaks läksid, poodidest otsida ei tasu, sest nende kvaliteet jätab kaupmeeste hinnangul soovida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles