Õpetajad pärjati preemiatega

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulbid
Tulbid Foto: Internet

Reede õhtul jagati Türi kultuurikeskuses toimunud pidulikul haridustöötajate koosviibimisel välja Järvamaa Omavalitsuste Liidu poolt  tänavused maakonna hariduspreemiad. Pärast preemiatseremooniat toimus kontsert, kus esines lauludega superstaarisaatest tuntuks saanud Ott Lepland.

Aasta õpetaja preemia laureaadiks nimetati Maie Paap Aravete keskkoolist, noore õpetaja preemia sai Türi põhikooli õpetaja Sandra Alusalu ning parimaks klassi- ja koolieelse lasteasutuse õpetajaks nimetati Türi põhikooli klassiõpetaja Marika Roosileht.

Aasta õpetaja preemiale kandideerisid Kersti Kivisoo, Marika Lõhmus, Heli Järve, Tiia Järve, Tiia Mänd, Maie Paap, Enda Trubok, Siret Pärtel, Toomas Aan, Elve Laasmaa, Hedi Jürgen, Kersti Kertsmik, Silva Jürisoo, Siiri Tamm ja Ave Prints.

Noore õpetaja preemiale esitati Sandra Alusalu, Jana Roosimägi ja Liisa Gritsenko.

Klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale kandideerisid Annely Põder, Marika Roosileht, Mariana Kellner, Rita Õunapuu, Aime Jakobson, Airi Jakobson-Männik, Riina Õun ja Kairit Wirth.

Hariduspreemiatele esitati kandidaate kümnest Järvamaa omavalitsusest. Pea pooled aasta õpetaja preemiakandidaatidest annavad matemaatikatunde ja 26 esitatud kandidaadi hulgas on vaid üks meesõpetaja.

Aasta õpetaja preemia on 800, noore õpetaja preemia 500 ning klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemia 500 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles