Järvalane naasis hõbedaga

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gross Kehala sprindil
Gross Kehala sprindil Foto: Kristjan Madalvee

Laupäeval sõideti Rakvere lähedal Kehala Ringil Eesti rallisprindi meistrivõistluste viimane etapp, mille raames peeti ära ka noorteralli meistrivõistluste ja autoralli karikavõistluste viimane etapp. See kõik tõi Kehalasse kokku üle 40 meeskonna, kes Kehala Ringil kolmes voorus omavahelise paremuse välja selgitasid.

Kaheveoliste ralliautode arvestuses olid kahes esimeses voorus kiireimad Ago ja Kalle Ahu (BMW M3), sellega neile ka kindel etapivõit. Etapi teine koht kuulus Raido Laulikule ja Tõnis Viidasele (Nissan Sunny), kes võitsid viimase vooru. Etapil olid kolmandad Madis Vanaselja ja Jaanus Hõbemägi (BMW). Eesti meistritiitel kuulub Ago ja Kalle Ahule, teine koht David Sultanjantsile ja Siim Ojale (Honda Civic Type-R) ning kolmas Raido Laulikule ja Tõnis Viidasele, teise ja kolmanda koha vahe oli vaid üks punkt.

Neljaveoliste autode klassis oli stardis näiteks Roland Murakas, kaheveoliste klassis ka Ott Mesikäpp koos kaardilugeja Alvar Kuutokiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles