Järvamaa koolisöökla taas parimate hulgas

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähelepanu, valmis olla, start! Kahe ja poole tunni jooksul tuli Valli Järvel (paremal) ja Elme Lõhmusel valmistada kolmekäiguline lõuna. Parima koolisöökla tiitlit Türi toimetulekukool eelmisel aastal ei võitnud, küll aga said hulgaliselt kogemusi ja innustust järgmiseks konkursiks.
Tähelepanu, valmis olla, start! Kahe ja poole tunni jooksul tuli Valli Järvel (paremal) ja Elme Lõhmusel valmistada kolmekäiguline lõuna. Parima koolisöökla tiitlit Türi toimetulekukool eelmisel aastal ei võitnud, küll aga said hulgaliselt kogemusi ja innustust järgmiseks konkursiks. Foto: Erakogu

Tervise Arengu Instituut valis välja finalistid, kelle seast selgub "Parim koolisöökla 2013". Finalistide seas on ka üks Järvamaa koolisöökla. 

Tervise Arengu Instituut avalikustas täna finalistid parima koolisöökla konkursil. Seitsme parima hulgas on ka Türi Toimetulekukooli söökla. Finaalis on ka 
Häädemeeste KeskkoolKammeri Kool, Laagna GümnaasiumNõmme Põhikool, Palade Põhikool, Rahumäe Põhikool.

Kes neist on see kõige-kõige, selgub 1. novembril Tallinna Toidumessil. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles