Pühapäeval kuuleb omaloomingulisi laule

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kesk-Eesti Noortekeskus

Pühapäeval kell 12 algab Paide kultuurikeskuses üheksas üle-eestiline noorte omaloominguliste laulude võistlus «Südamelaul 2010», kus lavale astub 40 noort lauljat ja pillimängijat, kelle esituses kõlab paarkümmend lugu.


Võistlust korraldab Kesk-Eesti noorsootöö keskus. Selle juhataja Eve Siilak lausus, et Paidesse tuleb noori Tallinnast, Harju-, Rapla-, Viljandi-, Jõgeva-, Ida-Viru- ja Järvamaalt. «Järvamaa on esindatud kahe noore autoriga,» lisas ta.

Omavahel võistlevad kodu-, ühiskonnakriitilised ja armastuslaulud. Siilak ütles, et võistluse mitmekordne laureaat Lauri Lugu on tänavu žüriis. Lisaks Lugule hindavad noorte loomingut Andris Avamere ja Marje Reimund (mitmete folgiürituste eestvedaja Raplamaal - toim)

Siilak ütles, et tänavuse võistluse eripära on parima ansamblimängu premeerimine.
Ta ütles, et Paide noored kunstnikud visandavad muusika kuulamisest ja muusikas olemisest tekkinud emotsioonid lõuendile. Kunstiteose omanikuks saab publiku lemmik. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles