Mäo Klaasi asutaja käivitab uut firmat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Mäo Klaasi müümist juhtis selle asutaja ja endine juhataja Aarne Krass mõnda aega  sihtasutuse tööd, nüüd alustab ta endises Itiplasti tootmishoones tööd uue ettevõttega.
Pärast Mäo Klaasi müümist juhtis selle asutaja ja endine juhataja Aarne Krass mõnda aega sihtasutuse tööd, nüüd alustab ta endises Itiplasti tootmishoones tööd uue ettevõttega. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pankrotis Itiplasti kinnistu koos tootmishoonega leidis pärast kümnekuist ootamist ja hinna kärpimist lõpuks ostja, hoonele puhub uue elu sisse Mäo Klaasi asutaja Aarne Krassi uus ettevõte.

Plastakende tootja Itiplasti pankroti kuulutas kohus välja eelmise aasta veebruaris, sealt alates otsis pankrotihaldur Eha Pehk vaid nelja aasta vanusele nüüdisaegsele tootmishoonele uut omanikku.

Eelmise aasta lõpul müüs Pehk kinnistu koos selle juurde kuuluva tootmishoonega osaühingule A&R Krass. Ettevõtte asutaja Aarne Krass pani 12 aastat tagasi aluse klaaspaketti tootvale ettevõttele Mäo Klaas ja 2007. aasta maist vedas kaks aastat Paide spordi- ja tervisekeskuse tegevust.

Mida osaühing A&R Krass vastomandatud hoones täpselt tootma hakkab, ei soostunud taas ettevõtjaks hakanud Krass veel avaldama. «Ma olen alles nii värske omanik,» ütles ta. «Praegu tulevad omanikukohustused peale: lükkasime katuselt maha 50-60 sentimeetri paksust lund, hoiame hoone korras, vormistame lepinguid.»

Kindlasti välistab Krass klaasitootmise ja Itiplasti tegevuse jätkamise. «Kindel on, et plastaknaid seal tootma ei hakka,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles