Masinatehase sõsarfirma sponsib Andrus Veerpalu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahekordne olümpiavõitja ja maailmameister Andrus Veerpalu ning osaühingu Meiren Engineering müügi– ja
turundusjuht Toomas Uibo sõlmisid  2009/2010 suusahooajaks sponsorlepingu.
Kahekordne olümpiavõitja ja maailmameister Andrus Veerpalu ning osaühingu Meiren Engineering müügi– ja turundusjuht Toomas Uibo sõlmisid 2009/2010 suusahooajaks sponsorlepingu. Foto: Erakogu

Paide masinatehase sõsarettevõte Meiren Engineering, kes on Baltikumi suurim lumesahkade tootja, on 2009/2010. suusahooajal Andrus Veerpalu sponsor.

Ettevõtte müügi- ja turundusjuht Toomas Uibo ütles, et mõtted sponsorlusteemadel on juba pikemat aega päevakorral olnud, aga lõpliku otsuseni jõudis ettevõtte juhtkond lõppenud aasta


viimastel kuudel. «Meile on see siiski päris loogiline samm, sest nii Meireni kui ka suusaspordi ühine nimetaja on lumi,» tunnistas ta.


Uibo lisas, et ettevõtte peamised turud on Skandinaaviamaad ja seal on ka Eesti suusatajad teada-tuntud tegijad. «Üheskoos loodame saavutada veelgi suuremat edu,» sõnas ta.


Suusaliidu peasekretär Jüri Järve loodab, et koostöö jätkub ka järgnevatel aastatel.


Andrus Veerpalu võistleb 16. jaanuaril Otepää maailmakarika etapi 15 km klassikadistantsil. Järgmised stardid teeb ta juba Vancouveri taliolümpiamängudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles