IRLi linnavolinik: Tõnis Kõiv püüab volinike vahetusega noorte hääli

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ako Aasma
Ako Aasma Foto: AFP / Scanpix

Paide linnavolikogu Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv liige Ako Aasma kirjutab oma

blogis

, et volikogust lahkub reformierakondlane Üllar Vahtramäe, keda hakkab asendama Janno Lehemets, et erakonna siinsele liidrile Tõnis Kõivule valimistel noorte hääli tuua.

«Tõnis Kõivul on vaja kõrvale noorema generatsiooni esindajat, kes võtaks endale noorte valijate hääled, sest Kõiv ise nendeni ei küündi,» kirjutab Aasma. «Noorte häälte saamiseks kasutavad nad peibutuspardina endist diskorit Janno Lehemetsa.»
Aasma meelest pannakse Lehemets volikogu toolile istuma just seetõttu, et ta oleks pildil. «Et Reformierakonnal oleks justkui pikk pink, mida tal tegelikult ei ole,» väidab arutleb Aasma. «Neil ei ole Paides reaalselt uut verd (noori) peale tulemas.»

Aasma kirjutab, et Reformierakonna «vahetuskampaania» oli päevakorral juba detsembri keskel, mil Ingrid Alt läks volikogu kantseleisse avaldusega astuda volikogu liikme kohalt tagasi, kuid kantseleis veendi teda ootama seni, kuni on ära olnud volikogu istung.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles