Tasuta internetikoolitus ootab osalema

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Käesoleval nädalal ootab SEB Türi harukontoris esmaspäevast reedeni ning tuleval nädalal SEB Paide kontoris esmaspäevast laupäevani kell 10-14 külastajaid «Ole Kaasas!» koolitaja, kes pakub e-teenuste alast nõustamist, õpetab kasutama ID-kaarti ja mobiil-IDd, andma digiallkirja ning jagab infot Järvamaal toimuvate «Ole Kaasas!» klassikoolituste kohta.


Tasuta koolituse läbimiseks tuleb varuda 10-15 minutit, nõustamine on vastavalt soovile eesti või vene keeles. Koolitaja ootab huvilisi 25.-29. jaanuaril, sealhulgas reedel kell 10-14 SEB Türi harukontoris aadressil Viljandi 11 ning 1.-6. veebruaril SEB Paide kontoris aadressil Vainu 11.

«Vastavalt huvile õpetame internetipanga kasutamist, oma terviseandmete vaatamist patsiendiportaalist, tuludeklaratsiooni esitamist e-maksuametile, rahvastikuregistrist Euroopa ravikindlustuskaardi tellimist, ID-kaardi tarkvara installeerimist ning kõike muud, mida saab täna mugavalt internetis teha,» täpsustas nõustamispunktide IT koolituskeskuse poolne projektijuht Tiia Vok.

Praktilise koolituse läbimiseks tuleb kaasa võtta oma ID-kaart ja selle PIN-koodid. Juhul kui PIN-koodid on kadunud või ununenud, saab uued koodid koolituse toimumise ajal SEB kontorist tasuta. Oodatud on ka päris algajad arvutikasutajad, kellel on võimalik end koolitaja abiga registreerida põhjalikumale klassikoolitusele. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles