Koigi valis aukodaniku ja teenetemärgi saaja

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta parimat MTÜ juhti ja aasta küla eestvedajat MTÜ Prandi Küla ja Allikad juhatuse esimeest Õnne Põllumetsa õnnitles Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg.
Eelmise aasta parimat MTÜ juhti ja aasta küla eestvedajat MTÜ Prandi Küla ja Allikad juhatuse esimeest Õnne Põllumetsa õnnitles Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üleeile otsustas Koigi vallavolikogu nimetada valla aukodanikuks ligi 45 aastat Koigi raamatukogu juhtinud Mare Nurmsalu, kes 2005. aastal valiti Järvamaa parimaks maaraamatukoguhoidjaks.

Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg lisas, et Õnne Põllumetsale otsustas vallavolikogu anda teenetemärgi tema suurepärase töö eest Prandi küla eestvedamisel. Eelmisel aastal kuulutati Prandi Järvamaa aasta külaks.


Kõljalg ütles, et lisaks otsustas vallavolikogu anda tänukirja Koigi põhikooli õppealajuhatajale Kaja Kaljustele, õpetaja Anne-Mai Jürisole ja Päinurme külaseltsi aktiivsele liikmele Merike Paiole.


Koigi valla autasud antakse kätte 22. veebruaril Koigi mõisa peahoones Eesti vabariigi aastapäevale ja Koigi valla sünnipäevale pühendatud kontsertaktusel. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles