Lauamängijad selgitasid mitmevõistluses meistreid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Virves (paremal) krooniti laupäeval Järvamaa meistriks lauamängude mitmevõistluses. Üldarvestuses oli ta kolmas.
Urmas Virves (paremal) krooniti laupäeval Järvamaa meistriks lauamängude mitmevõistluses. Üldarvestuses oli ta kolmas. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Laupäeval olid Koeru võimlas Järvamaa lahtised lauamängude mitmevõistluse meistrivõistlused, kus kümme osavõtjat selgitas mitmekülgseima sportlase.

Võistluste eestvedaja Urmas Virves ütles, et lauamängude mitmevõistlusel on kavas neli ala: lauatennis, koroona, kabe ja male.
Järvamaa meistriks kroonitigi seekord Virves, kes oli üldarvestuses kehtnalase Valter Viisuti ja Rapla mehe Tarmo Luku järel kolmas.

Maakonna meistrivõistluste arvestuses järgnesid Virvesele Mati Suun ja Kalju Mägi, kes üldarvestuses olid vastavalt viies ja kuues.
Türilane Kalju Mägi hindas oma tulemust rahuldavaks. «Neljast alast läks mul koroonamäng kehvasti, mistõttu eelmise aasta meistritiitlit kaitsta ei õnnestunud,» põhjendas ta. «Samas olid vastased üsna tugevad, eriti just esimesed kohad hõivanud väliskülalised, näiteks Valter Viisut on ju lauamängude mitmevõistluses Eesti meister.»

TULEMUSED
Järvamaa lauamängude mitmevõistluse meistrivõistluste paremad:
I Valter Viisut Kehtna, II Tarmo Lukk Rapla, III (Järvamaa meistrivõistluste arvestuses I) Urmas Virves Koeru, 4. Jaan Sulg Kehtna, 5. (II) Mati Suun Koeru, 6. (III) Kalju Mägi Türi.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles