Kutsekooli peahoone ehitushanke võitis Tallinna ettevõte

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselinil on põhjust rõõmustamiseks, sest kool saab uue väljanägemise.
Järvamaa kutsehariduskeskuse direktor Rein Oselinil on põhjust rõõmustamiseks, sest kool saab uue väljanägemise. Foto: Andrus Eesmaa

Üleeile kuulutati Järvamaa kutsehariduskeskuse Paide õppekoha peahoone renoveerimise riigihanke võitjaks Kristiine Ehituse.

Järvamaa kutsehariduskeskuse juht Rein Oselin lausus, et riigihankes osales kümme ettevõtet, teiste seas ka Eesti tuntumad ehitusfirmad.
Kristiine Ehitus pakkus renoveerimise hinnaks 16,5 miljonit krooni (ilma käibemaksuta). Oselin lausus, et pakkumise hind oli oodatust odavam. «Konkurents oli pakkujate vahel väga tihe,» lausus ta. «Praegu on olukord ehitusturul väga keeruline ja iga projekti pärast võideldakse.»
Oselin ütlust mööda ei saa välistada, et järgneva kahe nädala jooksul otsus vaidlustatakse.

Paide õppekoha peahoone on juba mõnda aega ehituseks valmis ja tühjaks kolitud. Oselin ütles, et õppehoone renoveerimine tähendab, et püsti jääb ainult vana majakarp ja ülejäänu ehitatakse uuesti üles. Sisustuse ja õppevahendite peale tuleb eraldi hange.
Peahoone ümberehituseks, õppevahendite ja sisustuse ostmiseks on kavandatud 40 miljonit krooni.

Raha tuleb Euroopa Liidu struktuurfondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles