Vabariigi aastapäeva kontsertaktusel tunnustati tublisid paidelasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Pühapeval Paide kultuurikeskuses toimunud Eesti Vabariigi 92. aastapäevale pühendatud kontsertaktusel anti linna tunnustus üle kokku enam kui 30 paidelasele.


Piduliku kontsertaktusel peetud aastapäevakõnes rõhutas linnapea Kersti Sarapuu vajadust meenutada neid inimesi ja sündmusi tänu kellele ja millele kolmapäeval Eesti Vabariigi 92. aastapäeva tähistada saame.

Aktusel anti üle Paide linna 2009. aasta haridus, kultuuri- ning spordipreemiad ning parima sportlase preemia, mille suuruseks oli kahekordse aastanumbriga võrdne summa ehk 4018 krooni.

Hariduspreemia laureaadiks kinnitas linnavalitsus Paide gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Daire Krabi, kultuuripreemia laureaadiks Paide muusikakooli õpetaja ning sümfoniettorkestri dirigendi Raina Tammeriigi ning 2009. aasta spordipreemia pälvis spordiedendaja ning võimlemistreener Piret Tuiken. Paide linna 2009. aasta parima sportlase tiitel anti üle aga motosportlasele Meelis Jürgensonile.

Kontsertaktusel andis linnapea ja sihtkapitali «Andekas Laps» nõukogu esimees Kersti Sarapuu 28 tublile ja andekale noorele paidelasele üle tänavused sihtkapitali stipendiumid. Lisaks toetati sihtkapitali kaudu ka Hillar Hanssoo nimelist malekooli ning Paide gümnaasiumist välja kasvanud noormeeste ansamblit Deja vu.

Stipendiumid äärati järgmistele noortele paidelastele: Meelis Kiisk, Helen Aasa, Kristiine Kurema,Christopher Voolaid, Geir Samuel Voolaid, Meeri Kätriin Voolaid, Maximo Erm, Heidy Heleen Trug, Johanna Laura Trug, Maarja Abner, Liina Leinberg, Veiko Lillipuu, Kristofer Nilp, Oliver Bollverk, Krete Kaasik, Linda Blande, Kimberly Jakobson, Triin Heinaste, Kaisa Pelt, Grete Oolberg, Kadri Kõrvek, Mariliis Einma, Eliis Härma, Ainika Adamson, Timo Mäeots, Allar Kiristaja, Maia Salm ja Jan Margen Vau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles