Tosin Türi valla küla pistsid rinda lumerajal

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi vallavalitsus

Taikses esimesel Türi valla külade lumerajavõistlusel osales 12 võistkonda, esikoha sai Villevere Änari ja Kärevere esinduse ees.


Valla maaelukomisjoni esimees Reet Länkur ütles, et nii arvukas osavõtt üllatas korraldajaid.

Et võistluse vastu oli sedavõrd suur huvi, pakkusid Karjaküla ja Änari esindajad välja võimaluse korraldada kaks järgmist jõuproovi nende külas. Nii kujunebki külainimeste algatusel võistlussari.

Kolme paremat autasustas Türi spordiklubide liit rändkarika ja diplomiga ning kõik osavõtjad said eduka lõpetamise puhul šokolaadimedali. Sõite kommenteeris Kärevere küla elanik Ülle Välimäe.

Järgmine lumerajasõit algab juba sel laupäeval kell 11 Karjakülas, kus korraldajad annavad sõiduks kasutada tagasillaveoga Lada 05.
Külasid, kes pole veel esindatud, ootab Reet Länkuri liituma, sest parim võistkond selgub kahe parema tulemusega sõidu põhjal. Võistkonna moodustavad kaks meest ja üks naine, kes läbivad raja teatevõistlusena.

Võistkonna osalustasu on 100 krooni.
Osalussoovist tuleb teada anda 5. märtsiks Karjaküla võistluse korraldajale Arvo Kuutokile.
Kolmas osavõistlus on kavas pidada 13. märtsil Änaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles