Eakate ohutuspäeval kuuleb nõuaandeid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Teisipäeval, 8. oktoobril kell 11 algab Paide kultuurikeskuses eakatele suunatud ohutuspäev «Kaitse eite, aita taati», kus oma ala asjatundjad räägivad, milliseid muudatusi tuleks kodus teha, et seal oleks ohutu elada.

Lääne päästekeskuse Järvamaa ennetaja Marju Tamsalu lausus, et kell 11 lausub avasõnad Järva maavanem Tiina Oraste, kell 11.15 algab päästeameti ettekanne teemal kodune tuleohutus ja kell 11.40 politsei- ja piirivalveameti ettekanne teemal kuidas kaitsta ennast ja oma vara.

Keskpäeval saavad eakad vaadata Koeru keskkooli noorte näidendid «Kaitse eite, aita taati». Kell

12.10 algab keskkonnainspektsiooni ettekanne ohutult looduses liikumise teemal. Seejärel kell 12.35 maksu- ja tolliameti ettekanne teemal salasigaretid ja salaalkohol. Kell 13 on Järva Diabeetikute Selts, Järva Reumaselts, ettekanne teemal, missugused ohud varitsevad diabeetikut, luu-ja liigesehaiget? Kuidas ennast selle eest kaitsta?

13.30 Alustavad töötoad. Peale esitlusi pakutakse osalejatele kehakinnitust.

Ilusa ilma korral saab harjutada tulekustutiga kustutamist ning üritus on tasuta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles