Kundla kaebas Järva Teataja ja Õhtulehe pressinõukogusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kundla
Jaan Kundla Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Riigikogu liige Jaan Kundla kaebas Järva Teataja ja Õhtulehe pressinõukogusse, leides, et väljaanded avaldasid mullu detsembris tema kohta valet ja laimu.


Kundla ei ole rahul mullu 7. detsembril Järva Teatajas ilmunud artikliga "Kohus käsib Jaan Kundlal vihavaenlasele 7000 krooni maksta" ja Õhtulehes 8. detsembril ilmunud artikliga "Kohus käsib Jaan Kundlal vihavaenlasele ligi 7000 krooni maksta".


Kundla leiab, et Järva Teataja artikkel on vale ja laimav ning sellega on väljaanne eksinud kokku 11 ajakirjanduseetika koodeksi punkti vastu. Õhtulehe artikli kohta märkis Kundla, et see sisaldab valet ja on laimav.


Mõlemas väljaandes ilmunud artiklid on kirjutatud Kuma raadiole viidates ning need käsitlesid Jaan Kundla ja Kalle Krooni kohtuvaidlust Pärnu maakohtu Paide kohtumajas.


Mõlemad lehed kirjutasid kohtu otsusest rahuldada Kalle Krooni hagi Jaan Kundla vastu võla ja viivise nõudes, millega Kundla pidi pärast tasaarvelduste tegemist tasuma 6658 krooni.


(BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles