Maakonna naisettevõtjad lõid naistepäeval oma klubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvilaua taga huvitavaid ettekandeid kuulates otsustasid ettevõtlikud naised, et tahavad edaspidi hakata klubina koos käima.
Kohvilaua taga huvitavaid ettekandeid kuulates otsustasid ettevõtlikud naised, et tahavad edaspidi hakata klubina koos käima. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile kogunes Türi kultuurimajja esimesele kokkusaamisele ligi 30 Järvamaa naisettevõtjat, kohvilaua taga teiste kogemusi kuulates otsustasid nad hakata korrapäraselt koos käima ettevõtlike naiste klubina.

Ürituse eestvedaja Pipi-Liis Siemann tunnistas, et on siit-sealt kuulnud kohalike naisettevõtjate soovist aeg-ajalt kokku tulla, mõnd huvitavat ettekannet kuulata, arutleda ja üksteisele ka toeks olla.
Kõige ilusam oli tema meelest tulla esimest korda kokku just naistepäeval.

Esimesel kogunemisel rääkis hiljuti neli kuud Šveitsis veetnud YES keeltekooli juhataja Aet Sarv kultuuridevahelistest erinevustest.
Saara kirjastuse omanik Anu Pink jagas teistega oma arusaama neist tingimustest, mis on eduka naisettevõttele olulisimad. «Kõige tähtsam on hea nina: oskus teha õigel ajal õiget asja,» ütles ta.

Kirjastuse juures on Pingi meelest head nina vaja nii iga raamatu kui ka iga järeltrüki üle otsustamisel.
Et naistel on meestest vähem riskijulgust, on Pingi hinnangul naisettevõtjale väga tähtis ka hea kaaslane, kellega koos asju arutada ja rõõmustada, kellele kurta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles