Paidest pärit lumelaudur kaitses tiitlit

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Kuutsemäel peetud Eesti meistrivõistlustel lumelauasõidus ja freestyle suusatamises kaitses edukalt oma möödunud aasta lumelauakrossi Eesti meistritiitlit Paidest pärit Ivar Kruusenberg.


Kruusenberg oli võistlustules pühapäeval. «Arvestades seda, et tegemist oli Eesti võistlusega, oli krossist osavõtjaid üle ootuste palju,» hindas ta. «Mehi oli ennast kirja pannud 44, naisi 10 ning neide-noormehi tegi kaasa kokku 12.»

Kokku läbis Kruusenberg ligi 500 meetrist kiiret ja tehnilist lumelauakrossirada kolmel korral. Kvalifikatsioonist parima ajaga edasisaanuna ootas teda järgmises voorus ees võistlus finaalikoha pärast ning seejärel finaali, kus selgitati kohad esimesest neljandani. Võistlus kujunes tema sõnul üsna pingeliseks. «Finaali alguses käis mul Magnar Freimuthiga ikka kõva nügimine, kuid siis õnnestus mul võtta parem trajektoor ning eest ära saada,» selgitas ta.

Eesti võistlustega on Kruusenbergi sõnul selleks talveks ühel pool. «Nii kaua kuni lund on, teen trenni ning valmistun vaikselt uueks hooajaks,» märkis ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles