Reedel peaks selguma maakonna meisteruisutaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anneli Kenk

Pärast pikka ja külma talve tahavad Järvamaa ja Türi valla lahtiste meistrivõistluste korraldajad esimesel soojal kevadpäeval välja selgitada kiiremad uisutajad nii laste, naiste kui meeste seas.


Lapsed on kavas Türi tehisjärve rajale lasta reedel kell 17.30 ja täiskasvanud kell 18.


Rajameister Peeter Kruusement ütles, et korraldajad juba mitu kuud sobivat ilma oodanud, aga jääolud on olnud erakordselt halvad: küll on seganud paks lumi, küll sulailmadel paks veekiht jää peal. «Praegu on normaalne jäärada,» lisas ta.


Kruusemendi hinnangul ei tohiks jääga midagi juhtuda, kui öösiti on mõni kraad külma. Reede päevaks lubab ilmajaam aga kuni kaheksa soojakraadi. «Eks ta ilmateadet vaadates natuke naljanumber ole küll, aga lähme riski peale välja,» sõnas Kruusement.


Kui ilm lubab, selguvad Järvamaa meistrid absoluutarvestuses, Türi valla 2010. aasta meistrite selgitamiseks on seitsmes vanuserühmas eraldistardid. Paremaid autasustavad korraldajad medalite ja diplomitega.


Kuni 14aastased tüdrukud ja poisid läbivad ühe 1200meetrise ja täiskasvanud kaks ringi.


Võistlust korraldab Türi spordiklubide liit koos Türi uisuentusiastidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles