Gümnaasiumist sai Tartu Ülikooli G19 liige

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi direktor Vello Talviste vahetab Tartu Ülikooli õppeprorektori Birute Klaasiga koostöölepingud, mis kinnitab, et mõlemad on koostööks valmis.
Paide gümnaasiumi direktor Vello Talviste vahetab Tartu Ülikooli õppeprorektori Birute Klaasiga koostöölepingud, mis kinnitab, et mõlemad on koostööks valmis. Foto: Ove Maidla

Eile naasis Paide gümnaasiumi direktor Vello Talviste Tartust, käes Tartu Ülikooli ja gümnaasiumi vahel sõlmitud koostööleping, tema ja ülikooli õppeprorektori Birute Klaasi allkiri all.

«Oleme rahul ja õnnelikud. On suur tunnustus, et meid sellesse ringi võeti,» lausus ta.
Ülikool on samasuguseid koostöölepinguid üldhariduskoolidega sõlminud aastast 2008, kui liitus kaheksa esimest kooli. Paide gümnaasium on 19. ehk siis G19 liige, nagu Talviste selgitas, nägu naerul.

Talviste ütles, et kool võttis kaks aastat tagasi ühendust TÜ loodus- ja tehnoloogia teaduskonna ehk LOTTEga. «Nemad olid koostööst huvitatud, eelmise aasta septembris allkirjastasime koostööprotokolli,» selgitas ta. «Nemad tegidki rektoraadile ettepaneku meiega koostööleping sõlmida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles