Lõviklubi korraldas talgupäeva

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Eestis tegutsevad Lions klubid korraldavad igal aastal üleriigilist Heateo päeva. Heategevuslikud talgud peeti ka Paides ning selle tulemusel sai Paide lionsite eestvedamisel korda tehisjärve allikate juurde viiv tee.


Paide lionsite president Raivo Raja sõnul on vesi elu alus. "Mida puhtamat vett inimene tarbib, seda parem on tema tervis. Sellest tulenevalt otsustas Lions Klubi Paide Bastion korrastada Paide allikate juurde viiva tee ning allikate ümbruse," selgitas Raja.
24 mehest koosneva klubi liikmed niitsid allikate juurde viiva tee, eemaldasid rajale tekkiva võsa ning korjasid kokku allikate piirkonnas oleva prügi.
Kahel viimasel aastal on Lions Klubi Paide Bastion heateopäeval korrastanud Paide linna matkarada.

Heateo päev on üleriigiline lionsite iga-aastane suursündmus, mis lisaks kogutavatele annetustele väärtustab lionismi ja näitab, et üheskoos saab teha suuri tegusid. Heateo päeva üritused toimuvad deviisi all "Unistused teoks".


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles