Vähene külastatavus lühendas panga lahtiolekuaega

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Tänasest on Türil asuv SEB pangakontor avatud varasema viie päeva asemel kolm päeva nädalas kontori külastatavuse olulise vähenemise tõttu.

Kui eelmisel aastal külastas SEB Ida regiooni juht Toomas Paltsi andmetel Türi kontorit veel keskmiselt 50 klienti päevas, siis pärast sularahavabaks minekut ja sularaha sissemakse automaadi paigaldust jäi klientide pangakontoris käike poole vähemaks. «Külastatavus veelgi taandunud, keskmiselt kuni 20 kliendini päevas, osal päevadel ka tunduvalt alla selle,» lisas ta.

Palts märkis veel, et klientide eelistused ja ootused pangateenuste suhtes on muutumas. «Meie kliendid eelistavad korraldada oma igapäevaseid pangatoiminguid rohkem elektrooniliste kanalite vahendusel endale sobival ajal ja kohas,» lausus ta.

Sellest lähtuvalt ongi alates 14. oktoobrist Türi sularahavaba kontor viie päeva asemel avatud kolm päeva nädalas: esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel.

Lahtiolekupäevadel kellaaegades muudatusi ei tule: kontori on avatud kell 10–17, lõuna 13.30–14.

«Sularaha sisse- ja väljamakse pangaautomaati saab endiselt kasutada ärihoone lahtiolekuaegadel,» lisas Palts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles