Järva Teataja rõõmustas tellijaid korviga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilane Ene Meltsas lubab lihavõtete puhul värvida ära võidukorvist leitud munad ning süüdata värvilised munaküünlad.
Türilane Ene Meltsas lubab lihavõtete puhul värvida ära võidukorvist leitud munad ning süüdata värvilised munaküünlad. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pühade puhul loosis Järva Teataja oma tellijate vahel välja kolm pühadekorvi, mis olid täidetud lihavõteteks mõeldud kraamiga.

Esimese korvi võitis paidelane Anni Paimets. Anni on alles värske lehetellija, käib iga päev postkasti juures lehe järel alles eelmise aasta oktoobrist. «Enne töötasin sidejaoskonnas ja lugesin lehti seal, möödunud suvel koondati mind ära,» põhjendab ta.


Kuigi Anni on alles suhteliselt värske lehetellija, on õnn jõudnud talle varemgi naeratada. «Kui tellijate vahel loositi välja teatripileteid, siis ka võitsime,» täpsustab ta.


Teise lihavõttekorvi võitis türilane Ene Meltsas.


Lehte on Ene siiamaani ostnud. «Aga nüüd kantakse pension ju pangaarvele ja nii tekkiski mõte sõlmida otsekorraldus,» selgitab ta. «See on kõige mugavam viis lehte tellida.»


Lihavõtteid peab Ene mehega kahekesi. «Ega me midagi siin korralda küll, aga nüüd on meil kümme valget muna, vist peab ikka ära värvima,» lausub ta.


Kolmanda korvi loosiõnn naeratas Marten Arule Retla külast. Kodus Martenit pole, sest ta töötab päästjana Türi päästekomandos.


Kui Martenile helistame, teatab ta, et on parajasti väljas harjutamas. Nii annamegi korvi talle kätte müriseva tuletõrjeauto taustal.


Kui Marten kaaslastele pühadekorvi näitab, rõõmustavad nood, et nüüd saab lõunaks praemuna. Ega Marten kitsi ole. «Meil on kodus kanad, nii et munade puudust pole,» teatab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles