Fännid riietavad linnameeskonna uude võitlusvormi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Ellram (vasakul) ning Carl Tubarik.
Lauri Ellram (vasakul) ning Carl Tubarik. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Paide linnameeskonna fännid annavad laupäevase Narva Transi mängu eel linnameeskonnale pidulikult kätte meeskonna uued vormirõivad, mille ostu toetas kohaliku omaalgatuse programm.


Riietus on valmistatud samas stiilis ja värvikombinatsioonis nagu FC Barcelonal.

Paide linnameeskonna fännid soovivad sel moel anda oma panus, et meeskond võiks sel hooajal esindada Paidet Eesti klubijalgpallis kõige kõrgemal tasemel. Samuti tugevdada otseseid sidemeid mängijatega.

Linnameeskonna kapteni Carl Tubarik ütles, et pallurid fännidele nii nende toetuse kui ka uue võistlusvormi eest väga tänulikud. «Sel hooajal poleks meie mullused vormid enam vastu pidanud, seetõttu kulub fännide kingitus raskel ajal, kui toetajaid on keeruline leida, igati marjaks ära,» lausus ta.

Paide linnameeskonna ja Narva JK Transi mäng algab Paide kunstmurustaadionil laupäeval kell 14. (JT)

TEAVE

Linnameeskonna fänkonna nimel kirjutas projektitaotluse MTÜ KultuurPaide ja see pälvis kohaliku omaalgatuse programmist 15 000 krooni toetuse, 2500 krooniga aitas projekti kaasrahastada Paide linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles