Kaherattalised trügivad autod tagaplaanile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heino Aavasalu on Kihlis välja arendanud rahvusvahelistele nõuetele vastava motokrossikompleksi.
Heino Aavasalu on Kihlis välja arendanud rahvusvahelistele nõuetele vastava motokrossikompleksi. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Uuel hooajal on tehnikaspordihuvilistel võimalik maakonnas kaasa elada küll krossi-, kardi- ja supermotovõistlustele, kuid rallisid tuleb otsida pigem mujalt.

Ainsaid ralliautosid võib ilmselt kihutamas näha nädala pärast, mil endise Türi metsakombinaadi territooriumil peetakse Türi rahvasprinti. Vao rahvasprindi tulek on lahtine ja Paide ralli jääb teist aastat sõitmata.

Türi vallas asuval Kihli krossirajal sõidetakse kevadsuvisel hooajal arvatavasti neli motokrossi. Korra on krossipublikul põhjust minna Järva-Jaani rajale, kus mootorid mürisevad 15. mail, ja Aravetele Aniste krossirajale 19. juunil.

Türi auto-motoklubi juhatuse liige Heino Aavasalu ütles, et esmalt sõidetakse 22. mail Kihlis tavapärane Kevadpealinna kross. «3. ja 4. juulil on kolmandat aastat Euroopa meistrivõistluste etapp, seekord 85cc ja Open masinaklassile,» lisas ta. «17. ja 18. juulil sõidetakse Eesti meistrivõistluste etappi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles